2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام الان بلندشونمازشب بخون خیلی ارامش بخشه..برای منم دعاکن که به حاجتم برسم

سلام شماکه داری امضای منومیخونی میشه برای رسیدن به حاجتم یه توحیدبخونی و3تاصلوات بفرستی   من هنوزنی نی ندارم این اسم کاربریمم به این دلیل گذاشتم که درآینده ای نزدیک من وعشقم مامان وبابایه یه 3قلوخوشکل میشیم      واین تیکربارداریم نیست تیکررسیدن به آرزومه    
میشه برام دعا کنین؟ 🙏 نمیدونم چرا دعام مستجاب نمیشه خیلی دلم خونه

باشه عزیزم.منم اینطوریم زیاد تو حال بدت به خودت تلقین نکن.خدابزرگه.التماس دعا🙏

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم      محتاج برادران و خویشان نشوم     بی منت خلق خود مرا روزی ده     تا از در تو بر در ایشان نشوم
چقد دلم میخواد نماز شب بخونم. شما خوندین قبلا؟ خیلی طول میکشه؟ 

طول نمیکشه اگرحوصله داری همشوبخون اگرحوصله نداری همون نمازوتریک رکعته بخون هم میتونی نمازشفع ووتربخونی  هروقت خوندی خواهرانه برام دعاکن که خدابهم نی نی بده ممنون .. انشاءالله حاجت رواباشی🌹ازتواینترنت طرزدقیق خواندن نمازشب بخون...

سلام شماکه داری امضای منومیخونی میشه برای رسیدن به حاجتم یه توحیدبخونی و3تاصلوات بفرستی   من هنوزنی نی ندارم این اسم کاربریمم به این دلیل گذاشتم که درآینده ای نزدیک من وعشقم مامان وبابایه یه 3قلوخوشکل میشیم      واین تیکربارداریم نیست تیکررسیدن به آرزومه    
 طول نمیکشه اگرحوصله داری همشوبخون اگرحوصله نداری همون نمازوتریک رکعته بخون هم میتونی نمازشفع و ...

ممنونم عزیزم

الان رفته بودم طریقه خوندنش رو پیدا کنم. میرم بخونم. خیلی خیلی دعات میکنم. ان شاء الله به هرچی میخوای برسی❤️التماس دعا

ممنونم عزیزم الان رفته بودم طریقه خوندنش رو پیدا کنم. میرم بخونم. خیلی خیلی دعات میکنم. ان شاء الله ...

خیلی ممنونم ازاینکه دعام میکنی🌹🌹انشاءالله حاجت رواوعاقبت بخیرباشی💐

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز