کیا خواهرشون شد جاریشون ؟شرایط خوب پیش رفت یا بد ؟منظورم اینه که اختلافی پیش نیومد بینتون خواهرمو خیلی دوست دارم ولی برادر شوهرم میخواد ازش خواستگاری کنه
واقعا یعنی با هم خواهر تنی بودن اونوقت رابطشون با هم بد بود ؟
چون هی حسادت میکنن
مگرخیلی خاهرای عالی باشین و دلسوزو دوستدارهم
اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
الان خداروشکر خیلی باهم خوبن اگر بگن اون یکی چیزی گفته فورا میادمیگ اینوگفتن راجبت سعی کتین باهم حرف بزنین انشاالله هرچی صلاحه پیش بیاد دوتاابجی جز خیرهم چیزی نمیخوان تامیتونین پشت هم باشین و باسیاست با خانواده اونا رفتارکنین
فرق من با بقیه اینه که ادا در نمیارم من خودهِ خودمم،خودِ واقعی خوب یا بد خُل یا دیوونه همینه...
من دوتا جاریام با هم خواهرن خیلی هم رابطشون خوبه ب دعوا و بحثای شوهرا هم کار ندارن اتفاقا خیلی هم خودشون و تو دل همه جا کردن و مادر شوهر پدرشوهرم همش ازشون تعریف میکنن.....منم باهاشون تو ی تیمم....بیچاره اون جاری بزرگم 😆😆😆
رابطشون با هم خوبه اخه من از یه طرف خوشحالم ازیه طرف ناراحت
ناراحت نباش هیچکس بهتر از همخون خود آدم نیست.شاعر ما برای وصل کردن آمدیم . اگر دو نفر بهم علاقمندن بهتره کمک کنیم تا بهم برسن. نمیگم اینکارو نمیکنی ولی نگران نباش.