2777
2789

من نداشتم اماکامل اطلاع دارم

قوز قرنیه درمان قطعی نداره

فقط بااشعه بادرنهایت گذاشتن رینگ جلوی پیشرفتش ومی گیرن

میشه بپرسم چرا بعضیاتون بددهن و پرخاشگرید؟چی باعث شده مثل یه خانوم بی فرهنگ حرف بزنید وعصبی بودنتونو به رخ بکشید؟؟؟اینجا مثل قدیم نیست من بعضیارواینجامیبینم بابت بزرگ شدن بچم استرس می گیریم بعضیاتون مادردوستای بچه من درآینده هستید؟؟؟؟چه شود!!!!!

دوستم دکتر رفت گفتن دیگه کور میشه رفت مشهد پیش یه پروفسور که شیش ماه ایران شیش ماه خارج عمل کرد و کاملا خوب شد می‌گفت چشمم و درآوردن و موقع عمل به هوش بودم و یه روانشناس کنارم بوده و آرومم می‌کرده می‌گفت باید به هوش می‌بودم که بتونن این عمل و انجام بدن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستم دکتر رفت گفتن دیگه کور میشه رفت مشهد پیش یه پروفسور که شیش ماه ایران شیش ماه خارج عمل کرد و کا ...

عجب...تخیلی تعریف کرده

قوزقرنیه ۳مرحله درمان داره 

باراول تابش اشعه برای درمان قوزقرنیه خفیف

برای حالت پیش رفته رینگ میذارن

اگه دیگه نشه کاری کردکه قرنیه پیوندمیخوره 

کلاهمچین کاری که چشم ودربیارن بعدبذارن سرجاش کلا امکان پزشکی نداره

میشه بپرسم چرا بعضیاتون بددهن و پرخاشگرید؟چی باعث شده مثل یه خانوم بی فرهنگ حرف بزنید وعصبی بودنتونو به رخ بکشید؟؟؟اینجا مثل قدیم نیست من بعضیارواینجامیبینم بابت بزرگ شدن بچم استرس می گیریم بعضیاتون مادردوستای بچه من درآینده هستید؟؟؟؟چه شود!!!!!
دوستم دکتر رفت گفتن دیگه کور میشه رفت مشهد پیش یه پروفسور که شیش ماه ایران شیش ماه خارج عمل کرد و کا ...

وای چقد وحشتناکه.منم امشب دکتر بهم گفت احتمالا قوز قرنیه داری😥😥

عجب...تخیلی تعریف کرده قوزقرنیه ۳مرحله درمان داره  باراول تابش اشعه برای درمان قوزقرنیه خفیف ...

من نمی‌دونم عملش چطور گذشته اما می‌دونم چشمش خیلی ضعیف بود و داشت بینایی و از دست میداد

اشعه عملش سرپاییه؟

بله عزیزم زمانش خیلی کوتاهه ونیازی به بی هوشی نداره دکترتشخیص میده شماباتوجه به شرایطت کدوم درمان ونیازداری

وای چقد وحشتناکه.منم امشب دکتر بهم گفت احتمالا قوز قرنیه داری😥😥

فک کنم یه مشکل مادرزاد هست ، نگران نباشید هر کس یه مدله با پزشک برای حل این مشکل صحبت کنید دوستم میگفت دکترای مشهد بهتر از تهرانن انشالله سلامت باشید عزیز

بله عزیزم زمانش خیلی کوتاهه ونیازی به بی هوشی نداره دکترتشخیص میده شماباتوجه به شرایطت کدوم درمان ون ...

خیلی دلم گرفته اصلا یه درصد هم فکر نمیکردم همچین چیزی بهم بگه فقط فکر میکردم دور بینم ضعیف تر شده

فک کنم یه مشکل مادرزاد هست ، نگران نباشید هر کس یه مدله با پزشک برای حل این مشکل صحبت کنید دوستم میگ ...

خیر قوزقرنیه مادرزادی نیست 

خیلی دلم گرفته اصلا یه درصد هم فکر نمیکردم همچین چیزی بهم بگه فقط فکر میکردم دور بینم ضعیف تر شده

چرادلت بگیره الان هیچ دردی نیست که درمان نشه عزیزم

فقط ازدکترت بپرس که نیازی به درمان داری یانه حتماپیگیرشو حتما چک اپ کن هر۶ماه که پیشرفت نکنه

شما بهتر میدونید

بله