2777
2789

سلام من شهریور ماه یه سقط داشتم که فهمیدم بارداریم پوچ بوده بچه هم ندارم 

تیروئید کم کار دارم طبعم سرده اضافه وزن دارم و...

چیکار کنم حتما صبر کنم تا دوره های درمانیم تموم شه بعد اقدام کنم 

اسم بچه میاد دلم پر میزنه 

ضمنن منو دوستم باهم باردار بودیم و اون الان هشت ماهشه

مشاور پوست و مو پیج اینستا nazanin_amozegar26       علاقه مند به طب سنتی     دعا کنید مادر چند جین فرزند سالم صالح و مطلح بشم و بارداری راحتی رو طی کنم 

اگه درمانت کامل شه بهتر هست تا دارو رو بچه اثر نذاره

🍟لطفا من لایک نکنید عشق واقعی مال پدر و مادر🍭اگه یکی مثل اونا دوست داشت ادعای عشق بکن همونایی ک بدون ارایش با معمولی ترین لباس با موهای ژولیده با تمام داد و بیداد هات دوست دارن🧸🍂🍁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا انقد نگرانی ممکنه بارداری پوچ برا هرکسی پیش بیاد

🍟لطفا من لایک نکنید عشق واقعی مال پدر و مادر🍭اگه یکی مثل اونا دوست داشت ادعای عشق بکن همونایی ک بدون ارایش با معمولی ترین لباس با موهای ژولیده با تمام داد و بیداد هات دوست دارن🧸🍂🍁
چرا انقد نگرانی ممکنه بارداری پوچ برا هرکسی پیش بیاد

ممنونم 

مشاور پوست و مو پیج اینستا nazanin_amozegar26       علاقه مند به طب سنتی     دعا کنید مادر چند جین فرزند سالم صالح و مطلح بشم و بارداری راحتی رو طی کنم 
توگوگل بزن ماشبن حساب تخمک گزاری یه هفته قبل تخمک گزاری شروع کن ب اقدام. ما یه ماه هرشب اقدام کردیم ...

بحث روز اقدام نیس بحث ماه اقدامه

خودتو با كسي مقايسه نكن عزيزم اول رژيم بگير برنج و نون رو كن كن ورزش كن ويتامين بخور بعد اقدام ...

والا رژیمم کالریم خیلی کمه با کالری شمار اندازه میگیرم اما یکم لاغر شدم بعد الان یماهه استپ وزنی دچارم 

اگه درمانت کامل شه بهتر هست تا دارو رو بچه اثر نذاره

دارو هام گیاهیه ممکنه بازم عوارض بد بذاره؟

دارو هام گیاهیه ممکنه بازم عوارض بد بذاره؟

به اندازه شیمیایی نه ولی بازم ممکنه بد باشه مثلا زعفرون گیاه اما برا سقط استفاده میشه

باید درباره ش تحقیق کنی