2777
2789
عنوان

زایمان توی آب

227 بازدید | 16 پست

دوتا از فامیلای نزدیکمون باردارن. واقعا موندن چه جوری زایمان کنن. 

نظرتون راجب زایمان توی آب چیه کیا تجربشو داشتن؟؟ 

البته تو ایران این خیلی جا نیوفتاده میدونم. 

ولی شاید بخوان یکیشون بره آمریکا واسه زایمان  

من بهش پیشنهاد تو آب رو دادم. اونایی که توی خونه با دو سه نفر پرستار با تیوب آب در کنار همسرشون زایمان میکنن. ویدیوهاشو که تو یوتوب نشونشون دادم طفلکیا خوششون اومده بود چون دردش خیلییی کمتره. محیط  خونه تمیز خود ادمم هم هست. 

توی بیمارستان های ایران که واقعا اذیت میکنن مادر

رو. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکرکنم چندسال پیش میگفتن شیراز انگار داره شروع می‌کنه برای انجام زایمان در آب 

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا

اونا تو خارجه.تو ایران زایمان در آب هم تو بیمارستانه.طبیعی با مامای خصوصی و اپیدورال خوبه

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
فکرکنم چندسال پیش میگفتن شیراز انگار داره شروع می‌کنه برای انجام زایمان در آب 

تازه روی ماجرای بیچاره نه آمریکا حداقل چند تا از سلبریتی هاش هم برای تشویق خودشون از همین راه بچه به دنیا آوردن