2777
2789
عنوان

واقعا چرا اینجورین 🤨🤨🤨🤔

219 بازدید | 14 پست

به مرده هم مگه میشه حسادت کرد یا مثلا فرق گذاشت این بنده خدا انصاريان خوب مثلا من تو برنامه خندوانه دیدمش یا جاهای دیگه خوشم اومده الان که فوت شدن ناراحت شدم خوب اونایی هم که به خاطر کرونا رفتن هم خدا بیامرزه ولی دلیل نمیشه که پست تسلیت نذاره کسی یه تسلیت گفتن که به زندگی شخصی اون فرد ربط نداره که بعضی میگن مگه از زندگی اش خبر داشتید که میگین مرد خوبی بود😐

به نظر منم آدم خوبی وباحالی بود

تو شام ایرانی اخلاقش جالب بود برام

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خوب یا بد بودنش مهم نیست از فوتش ناراحت میشیم مخصوصا فوتبالی ها

اگر از من بپرسی قوی ترین آدم دنیا کیه؟در جواب میگم زنی که تنهایی را یاد گرفته💜زنان قوی محض انکه ببینند فردی با معیارهای اخلاقیشان جور درنمی آید به سرعت از رابطه خارج می شوند👌
به جای تسلیت بهتر نیس براش صلوات بفرستین  یا به جاش یه استغفار بکنید  یا فاتحه  که ...

بله خیییلی بهتره ولی بعضی هستن کلا میگن یه جوری همه تسلیت میگن انگار هیچ کس با کرونا نمرده😐

اونا حتما تو خونه ی اونا رفت وآمد داشتن 😐😐😐🤐🤐🤐😂😂

علی انصاریان هرکی بوده پیش خداخیلی مقام داره مطمئنم چون همه جوره هوای مامانشوداشته خدمت به مادرو پدر و همسر ومردم خیلی مقام آخرت میاره 

واسه ظهور و سلامتی حضرت عشق مهدی  فاطمه  ی صلوات میفرستین هرکی فرستاد به من بگه منم واستون میفرستم 😍😍😍😍😍❤️🌸🌸🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼