2777
2789

مختصر میگم امشب خونه مامانم بودیم و بخاطر تردد ممنوع قرار شد شبم بمونیم خاهرهامم اومدن و...موقع شام همسرم گوشیشو گذاشته کنارش زیر مبل انووقت خاهرام بچه هایی دارن ک زحمت نمیدن دعوا بکننشون حتی راحت دویدن و از روی گوشی رد شدن و کلا له و لورده کردن گوشیشو میگم درسته ب بچه هاتون چیزی نگین و این.کارو بکنن ب جای شرمندگی و معذرت خاهی میگن میتونی ثابت کنی بچه من شکسته مشکل خودت بوده گوشیتو میخاس بزاری بالایی ک دست هیچکس نرسه همسر منم ساده میگه ولش کن ولی من حسابی ناراحت هم گوشیمونو شکستن همم بهمون بی احترامی کردن

چه حرفیه اخه

ثابت کن!!!مثل بچه ها

با آدمها مهربون باشید،هرکسی که ملاقات میکنید درحال نبرد با جیزی است که شما از آن بی‌اطلاعید.ببخشید اگه حوصلم نمیشه اشتباهات تایپیمو اصلاح کنم.من دخالتی ندارم کاره کیبرده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه پررو هستن جواب چی بدی وقتی گردن نمیگیرن؟ 

کاربریم واسه سال ۹۶ بود بخاطره پشه کش خیلی غم انگیز پر کشید😂                                                                                      خانمها وقتی زحمت میکشم واستون پستی میزارم ، یا پستتون رو ریپلای میکنم ،ریپ نمیکنی نکن اماااا یه  لایک ریز بکن لطفاً، بفهمم خوندی ،فک نکنم وقت گرانبهام بخاطرت به چوخ رفته!!!  مچکرم😊

تو هم میگفتی ببخشید یادمون رفته چندتا وحشی و بیصاحب اینجان 

عشقا👈لایک نکنید 👉👈حسبی الله🤲🤞دلم یه زندگیو میخواد که مادرم توش از ته دل بخنده ❤ برا حاجت رواییم و رسیدن به خواسته م یه صلوات مهمونم کنید  😍نی نی سایتو دوست دارم 🤗

خب عزیز من ما که نمیتونیم به همه بگیم منطقی باشن فقط میتونیم خودمون رو حفاظت کنیم 

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
بیشتر ادامه نده چون حرمتا میشکنه با این تفاسیر؛اینا خواب نیستن که بتونی بیدارشون کنی؛اینا خودشون و ز ...

خیرسرم بعد ی ماه اومدم.خونه مامانم ضدحال زدن شوهر منم خب خجالتی و کم رو میگه فردا درستش میکنم میگم ن مثل اول میشه ن ک پولتو از تو جوب پیدا کردی

اونا بچه ان خب ، از بچه چه انتظاری داری. نمیتونن افسار بزنن به بچه که. تازه بعضی بچه ها دعواشون کنی بدتر میکنن. نباید موبایلو جایی میذاشت که دست بچه ها بهش برسه . 

ولی شما هم میبینی زبون خواهرت درازه اصلا بحث نکن . دیگه شب باهاشون جایی نمون . تو مهمونی در حد دو سه ساعت معاشرت کن و برو خونه ت 

خب عزیز من ما که نمیتونیم به همه بگیم منطقی باشن فقط میتونیم خودمون رو حفاظت کنیم 

از اول تو دستش بوده سرسفره گذاشته دو دقیقه زیرمبل اینام مبلو جاب بجا کردن زدن پودر کردن گوشیو

خیرسرم بعد ی ماه اومدم.خونه مامانم ضدحال زدن شوهر منم خب خجالتی و کم رو میگه فردا درستش میکنم میگم ن ...

میدونم الان تا چه حد عصبانی و ناراحتی،ولی متاسفانه فقط خودت اذیت میشی و سر شوهر بی گناهت خالی میکنی و رابطتون هم اینجوری خدای نکرده توش بحثی پیش میاد که هر دوتون بی تقصیرین.این ماجرا میگذره میره؛مطمئن باش چوب این تربیت رو میخورن همشون