2777
2789
عنوان

وکیل بیاد کمک

148 بازدید | 27 پست

سلام من ی سوال مهم دارم وکیل هست ک ازش بپرسم 

من خیلی ساده ام ،خیلی بهم ظلم شد ،خیلی دلم شکست ،اما برا دیگران همیشه مثل کوه بودم ،تو دوستم مثل من نباش گرگ باش فقط و فقط گرگ باش تا زنده بمونی و زندگی کنی 

بپرس تونستیم کمک میکنیم همه وکیل شدیم والا

یه صلوات مهمونم کنید😔💝برام دعاکنید درحال جدایی هستم بخاطرخیانت.تهمت.حرف ناحق.دهن بینی.کتک زدن.....من کتک خورم ملس😭خدالعنتش کنه غرورم له شده زنانگی من له شده غرورم آسیب دیده وقتی ازم نمیدونی قضاوتم نکن ....🤙خدایی حوصله بحث ندارم ریپلای نکنید....بالا رو بخون ازدرد دلم بفهم....من بدنم همش زخمه همش....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یکی از آشنا های من با کسی سر حساب کتاب جر و بحث کردن ،و آشنای من با چوب طرف رو کتک زده سرش شکسته و بدنش کبود شده طرف رفته شکایت کرده ،حالا جریانش چی میشه ،بجز دیه زندان داره ؟حکم جلب داره ؟

من خیلی ساده ام ،خیلی بهم ظلم شد ،خیلی دلم شکست ،اما برا دیگران همیشه مثل کوه بودم ،تو دوستم مثل من نباش گرگ باش فقط و فقط گرگ باش تا زنده بمونی و زندگی کنی 
@وکیل58   @وکیل   @خانوم_وکیل   @علی_وکیل    

مرسی عزیزم 

یکی از آشنا های من با کسی سر حساب کتاب جر و بحث کردن ،و آشنای من با چوب طرف رو کتک زده سرش شکسته و ب ...

طرف میرع پزشکی قانونی دیه تایین میشه وشاید طول درمان هم بگیرن

یه صلوات مهمونم کنید😔💝برام دعاکنید درحال جدایی هستم بخاطرخیانت.تهمت.حرف ناحق.دهن بینی.کتک زدن.....من کتک خورم ملس😭خدالعنتش کنه غرورم له شده زنانگی من له شده غرورم آسیب دیده وقتی ازم نمیدونی قضاوتم نکن ....🤙خدایی حوصله بحث ندارم ریپلای نکنید....بالا رو بخون ازدرد دلم بفهم....من بدنم همش زخمه همش....
یکی از آشنا های من با کسی سر حساب کتاب جر و بحث کردن ،و آشنای من با چوب طرف رو کتک زده سرش شکسته و ب ...

بله دیه داره و حبس 

.(به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل ، که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم .)  ( که مازندران شهر ما یاد باد ، همیشه بر و بومش آباد باد. )

وکیل نیستم مشاورحقوقیم خواستی سوالتوبپرس بتونم کمکت میکنم

گفتم سوالم رو عزیزم

واگ رضایت ندع احتمال دارع ک جلبش کنن

بله دیه داره و حبس 

چرا حبس ؟

چرا حبس ؟

چرا نداشته باشه 

اگه رضایت طرف رو جلب کنه تعلیق میشه

.(به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل ، که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم .)  ( که مازندران شهر ما یاد باد ، همیشه بر و بومش آباد باد. )