2777
2789
عنوان

دوستان پرستار یا دکتر بیاین لطفا

114 بازدید | 15 پست

من حدود دوماهی میشه  سمت چپ  بالای سینه م نزدیک به شونه ام ی قسمتی درد میکنه کسی میدونه علتش چیه؟

این درد از وقتی شروع شد که ی شوک عصبی شدیدی رو تجربه کردم 

بهترین دعا برای تو محبوب دلم: اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِکَ الفَرَج عدد انفاس الخلائق. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اعصاب بین غضروف هاته . قرص سلوکسیب ۱۲ ساعتی یکی بخور 

مگه مسکن نیست سلکسیب؟

بهترین دعا برای تو محبوب دلم: اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِکَ الفَرَج عدد انفاس الخلائق. 

ای کاش میتونستم راهنماییت کنم 

ولی به منشی پزشک خانوادت زنگ بزن ازش بپرسه فوری بهت میگه

برای سلامتی وظهور آقا امام زمان میشه یه صلوات بفرستید🙏🥲ای کاش روزی برسه که تاپیک بزنم خدایا شکرت پزشکی قبول شدم و قطعا اون لحظه بهترین لحظه عمرم خواهد بود من هدفمو مشخص کردم پس از این به بعد به خودم قول میدم با تمام توانم سعیمو کنم تا بهش برسم  پس به امید روزای بهتر 💕😍ناشنوا باش وقتی دیگران از محال بودن آرزوهات سخن میگویند😊خدایا من به معجزه هایت ایمان دارم😍😘💕خدایا من  چیزی نمبینم چون آینده پنهان است ولی آسوده ام چون تورا میبینم😍وتوهمه چیزرا .....
منم یه شوک داشتم یه دوماهی قلبم درد میکرد نوارم گرفت اکی بود

قلبمم درد میکرد منتهی ی دوستی دارم بهش گفتم دستشو گذاشت رو قلبم زیر لب ی چیزایی خوند الان تقریبا میشه بگم قلبم درد نمیکنه

ای کاش میتونستم راهنماییت کنم  ولی به منشی پزشک خانوادت زنگ بزن ازش بپرسه فوری بهت میگه

به هیچ کس نگفتم از خانواده.بفهمن اذیت میشن داداشمم سر درمیاره درجا میفهمه چمه بد میشه. کم دردو مریضی نکشیدم تو این ۵ ساله

قلبمم درد میکرد منتهی ی دوستی دارم بهش گفتم دستشو گذاشت رو قلبم زیر لب ی چیزایی خوند الان تقریبا میش ...

منم دوماه درد میکرد ولی خب شد دیگه اصلا به چیزایی بد فک نکن حال رومی‌تون اکی کن خب میشی

میشه خواهش کنم برایه شفایه کاملم یهصلوات مهمونم کنی 😍😍😍
منم دوماه درد میکرد ولی خب شد دیگه اصلا به چیزایی بد فک نکن حال رومی‌تون اکی کن خب میشی

اگه بدونی این مدت چقد زجر کشیدم یک آن حواسم از اون جریان پرت نشده بدیش اینه که هیچکس نمیدونه چی شده. امتحانات دانشگاهو گل کاشتم و..‌

چرا هست برای درمان این موارد استفاده میشه . اگه بهترنشدی بهتره ی دکتر متخصص قلب بری چکاب بشی ولی نگ ...

خیلی ممنون برا راهنماییتون.

اگه بدونی این مدت چقد زجر کشیدم یک آن حواسم از اون جریان پرت نشده بدیش اینه که هیچکس نمیدونه چی شده. ...

باید بتونی‌خودتو آروم کنی فکر نکنی بهش بعد یه مدت خب میشی

میشه خواهش کنم برایه شفایه کاملم یهصلوات مهمونم کنی 😍😍😍
باید بتونی‌خودتو آروم کنی فکر نکنی بهش بعد یه مدت خب میشی

چطوری فکر نکنم؟ بنظرت شدنیه؟