2777
2789
عنوان

قانون جذب

| مشاهده متن کامل بحث + 520 بازدید | 60 پست
😂😂😢اره تقریبا چرا بهش نمیگی ک دوسش داری؟

نمیخوام خودم بگم بیشتر تمایل دارم اون بگه بهم خیلی دوسش دارم خیلی راهکاری هم ندارم

امیدوارم همه به خواسته های قلبشون برسن :)💜منم به کسی که دوسش دارم برسم :) و به بقیه ی آرزو هام 😂💃🏻میشه برام یه صلوات بفرستی ، خیلی گرفتارم ؛) اگر میخوای ریپلای بزنی برای مخالفت از حرفم ، این کار رو نکن حوصله ی بحث کردن ندارم :/ 
من 0ند روزه میخوام امتحان کنم نوشتن آرزوم و اینکه اار بهش رسیدم و دارم شکر گذاری میکنم  انشالل ...

اول شکرگزاری میکنید؟ توضیح میدین؟ 

پشت هر کوه بلند سبزه زاریست پر از یاد خدا و در آن باغ کسی می خواند که خدا هست دگر غصه چرا؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کتاب غول درون رو دان کن بخون عالیه واقعا آرامش میده

رایگان هست؟ صوتی هست؟ 

پشت هر کوه بلند سبزه زاریست پر از یاد خدا و در آن باغ کسی می خواند که خدا هست دگر غصه چرا؟؟
اول شکرگزاری میکنید؟ توضیح میدین؟ 

ببین فکر کن تو همون موقع وسط آرزوتی

چه حال خوبی داری 

بگو مثلا بهش رسیدم 

خدا رو شکر کن و انرزی مثبت بده به کاونات 

حالا هر کس بستگی به آرزوش و زبون خودش مینویسه 

ولی انگار بهش رسیدی

تو زندگیم مون دقت کردین از خدا مبخوایم و با قانون جذب بدستش میاریم. حتی منفی.من خودم به منفی فکر کردم برام پیش اومد. قانون جذب میگه از خدا تشکر کن بابت این خدا بهت بیشتر توجه میکنه چون داری ازش تشکر میکنی تو اون 2 تا کتاب نوشته