2777
2789
عنوان

قانون جذب

520 بازدید | 60 پست

بیاین راجب قانون جذب بهم اطلاعات بدیم و هرکس انجام داده به اشتراک بزاره 

پشت هر کوه بلند سبزه زاریست پر از یاد خدا و در آن باغ کسی می خواند که خدا هست دگر غصه چرا؟؟

من عاشقم اما طرفم نمیدونه دوسش دارم دعا کنید بهم برسیم و باهم ازدواج کنیم حاجتاتون روا باشه امضا خدا پای حاجتاتون 

امیدوارم همه به خواسته های قلبشون برسن :)💜منم به کسی که دوسش دارم برسم :) و به بقیه ی آرزو هام 😂💃🏻میشه برام یه صلوات بفرستی ، خیلی گرفتارم ؛) اگر میخوای ریپلای بزنی برای مخالفت از حرفم ، این کار رو نکن حوصله ی بحث کردن ندارم :/ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکی از چیزهایی که شنیدم دیروز همکارم مبگفت 365 روز به خدا نامه مینویسی که مثلا روزی 1 میلیون ازش قرض میگیری و باید بنویسی که خرج میکنی. نباید از اون پول قرص داد؟ فقط خرج. شماها شنیدین

پشت هر کوه بلند سبزه زاریست پر از یاد خدا و در آن باغ کسی می خواند که خدا هست دگر غصه چرا؟؟
عزیزم دعات کردم برا منم دعا کن عشقم دو طرفه شه😢

ان شاء الله عزیزم 

پس همدردیم🤕

امیدوارم همه به خواسته های قلبشون برسن :)💜منم به کسی که دوسش دارم برسم :) و به بقیه ی آرزو هام 😂💃🏻میشه برام یه صلوات بفرستی ، خیلی گرفتارم ؛) اگر میخوای ریپلای بزنی برای مخالفت از حرفم ، این کار رو نکن حوصله ی بحث کردن ندارم :/ 
برا انصاریانم قانون جذب و دعا بودا چی شد ؟! مثبت نگر باشید‌ تلاش کنید و اصلا جا نزنید ولی دست از تلق ...

قبول نداری مجبور نیستی شرکت کنی و انرژی منفی بدی. لطفا ترک کن