2777
2789
دوستان احتمالا این حدیثو شنیدین اگه اشتباه نکنم از امام جعفر صادق(ع) هست و کاملاااااا درست هم هست و من حتی واسه خودمم پیش اومده حالا امشب خواهرم غیبت یه نفرو کرد و خندید منم دعواش کردم چرا غیبت میکنی میدونی چندمین بارت هست این حرفو زدی وخلاصه کلی سرزنشش کردم و گفتم بهت میگم که حواست باشه رفتارتو اصلاح کنی و واقعا هم به همین دلیل بهش گفتم که اینقدر تکرارش نکنه هیشکی هم نبودبه جز خودمون دو تا،حالا کلی ناراحتم چرا اینکارو کردم نباید چیزی میگفتم ممکنه یه جا سر خودم بیادولی ازونطرف هم اگه بهش نمیگفتم ممکن بود مدام تکرارش کنه!!!!!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم این حدیث درباره وقتیه که مثلا میگی دیدی طرف همش اینجوریه نچ نچ نچو... اینکه شما انجام دادی نهی منکره اون درباره وقتیه که عیب دیگرانو همش به دیگران بگی و دنبالش حالت سرزنش بخودت بگیری
خیلیا پایِ معرفتِ خودشون وایسادن نه خوبیِ شما !😏
عزیزم لائم یعنی کسی که سرزنش می کنه افراد را با کسی که نهی از منکر می کنه خیلی فرق داره توی نهی از منکر می خوای طرف را اصلاح کنی ولی توی سرزنش کردن هدف تحقیر و تخریب طرف مقابل هستش.
من یکبار یکیو قضاوت کردم بخاطر کارش ، چشم باز کردم دیدم توی همون موقعیتو اتفاقم.. ذیگه پشت دستمو داغ کردم هرگزززز قضاوت نکنم . حالا من کاری ب حدیث ندارم ولی از این نظر ،منو تحت تاثیر گذاشت ، چون اصلا قبلش برام اونقدرا مهم نبود شاید بهتر بگم یجورایی ام اعتقادی بهش نداشتم!!!
[smiley]s/sm_44.gif[/smiley][smiley]s/sm_44.gif[/smiley][smiley]s/sm_44.gif[/smiley][smiley]s/sm_44.gif[/smiley][smiley]s/sm_44.gif[/smiley][smiley]s/sm_44.gif[/smiley]
من که امکان نداره یکیو منع نکنم و خودم اونکار رو انجام ندم اصن یه وضعی اینه که سعی میکنم نه قصاوت کنم نه سرزنش نه مسخره
خداحافظ دوستان عزیزم*لبتون خندون، دلتون شاد ،جیبتون پرپول و خوابتون پر از آرامش
خوب درسته ما یه ضرب المثل عامیانه داریم که می گه منع کننده خرش از پل نمی گذره اینم مصداق همونه ولی نهی از منکر ظرافتهای خاص خودش را داره. مثلا وقتی یه نفر پشت سر دیگری رفتارهاش را مسخره می کنه معلومه هدفش اصلاح طرف مقابل نیست خب اگه خودش به همون اشکال دچار شه راه دوری نمی ره
منم گاهی قضاوت میکنم متاسفانه ولی همش بعدش میگم اگه من جای اون بودم چی؟؟ انقدر مطمئنم از خودم که بهترین تصمیمو میگرفتم
به هر فصلی غمی، هر صفحه ای انبوه اندوهی، #وطن جان! خسته ام😔 پایانِ خوبِ داستانت کو؟