2777
2789
نارحت نباش عزیزم دنیا ارزششو نداره تو اگه امروزتو با غم و غصه بگذرونی میگزه اگه با شادی هم بگذرونی م ...

این حرفا گفتنش آسونه.تو از دل من خبر نداری..من حالم خوب نیست احتیاج دارم یکی درکم کنه..ولی هیچکی نیست.

💚 اللهم عجل لولیک الفرج💚
خداروشکر پس بیشتر به خوبیهاش فکرکن. از روش شکرگزاری هم میتونی استفاده کنی. هرشب چیزایی که دوست دا ...

مرسی عزیزم حرفات خیلی حس خوبی بهم داد

یه روزی بالاخره خدا منم میبینه😓🥺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این حرفا گفتنش آسونه.تو از دل من خبر نداری..من حالم خوب نیست احتیاج دارم یکی درکم کنه..ولی هیچکی نیس ...

میدونم عزیزم هیشکی از دل هیشکی خبر نداره منم خیلی وقتا تو موقعیت تو بودم گلم ولی فقط خودت نیتونی به خودت کمک کنی

چطوری؟

الان تو این موقعیت میدونی چی میتونه حالتو خوب کنه بهترین چیز چیه همونکارو بکن تا دلت آروم بشه غصه گذشته هارم نخور چون گذشته توهم هیچکاری براش نمیتونی بکنی پس خودتو بیشتراز این عذاب نده

الان تو این موقعیت میدونی چی میتونه حالتو خوب کنه بهترین چیز چیه همونکارو بکن تا دلت آروم بشه غصه گذ ...

نمیتونم غصه گذشته رو نخورم..باورکن نمیتونم😥

نمیدونم چم شده خواهر..اصلا نمیدونم چطوری بهت بگم.

بیخیال نمیخوام غمت بگیره..ممنون که به درد دلام گوش دادی

💚 اللهم عجل لولیک الفرج💚
نمیتونم غصه گذشته رو نخورم..باورکن نمیتونم😥 نمیدونم چم شده خواهر..اصلا نمیدونم چطوری بهت بگم. بیخ ...

ن عزیز دلم چه حرفیه فداتشم میدونم خیلی بده یعنی الان قشنگ درکت میکنم ولی برو کاری کن حواست پرت بشه اصلا حواستو بده جای دیگه که فکرت پیشش نیاد

اوهوم ن من اصلا چیزی نمیگم خب خودمم میتونم بخرم ولی دلم میخواست براش ارزش داشتم برام حتی ی شاخه گل م ...

شوهر اوسکل منم حتی تبریکم نگفت ولی ب جهنم دو روز دیگه روز مرد ان شاالله براش جبران می کنم

نمیتونم غصه گذشته رو نخورم..باورکن نمیتونم😥 نمیدونم چم شده خواهر..اصلا نمیدونم چطوری بهت بگم. بیخ ...

ن عزیز دلم چه حرفیه فداتشم میدونم خیلی بده یعنی الان قشنگ درکت میکنم ولی برو کاری کن حواست پرت بشه اصلا حواستو بده جای دیگه که فکرت پیشش نیاد

شوهر اوسکل منم حتی تبریکم نگفت ولی ب جهنم دو روز دیگه روز مرد ان شاالله براش جبران می کنم

🤣🤣🤣🤣🤣🤣 ایول غزیزم منم همینطور

پیش چی؟ مگه میدونی از چی ناراحتم؟

ن عزیزم نمیدونم ولی خب من خودم هرموقع از چیزی خیلی اعصابم خورد میشه میرم کاریو میکنم که حوایمو پرت کنه