2777
2789
چندوقته ازدواج کردی؟ اگه سالهای اولش هستی,خودت باید خیلی نرم بهش یاد بدی.شاید تو خونواده شون نبوده. ...

پنج ساله از همون اول همین بود بهش گفتم گفت باشه حالا مهم نیستن این چیزا من گفتم خب من دلم میخواد یکم توجه ی ذره برات ارزش داشته باشم شروع کرد به خندیدن بیشتر دلمو شکست خیلی بی احساسه

یه روزی بالاخره خدا منم میبینه😓🥺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پنج ساله از همون اول همین بود بهش گفتم گفت باشه حالا مهم نیستن این چیزا من گفتم خب من دلم میخواد یکم ...

حالا امروز فقط نه

ولی کلا جوابش چیه؟ وقتی بگی چرا واسم ارزش نمیذاری و این حرفا؟

واقعا آره اصلا برام ارزش قائل نیست اصلا دلم خیلی گرفته😭😭😭

منم..یعنی دیشب بدترین دعوارو کردیم..شب عیدمو خراب کرد..کادو نمیخواستم..ولی دلم میخواست عیدمو خراب نکنه بزاره خوش باشم

💚 اللهم عجل لولیک الفرج💚
حالا امروز فقط نه ولی کلا جوابش چیه؟ وقتی بگی چرا واسم ارزش نمیذاری و این حرفا؟

کلا میخنده میگه بااااشه حالا .. ببینم چی میشه .. اینا مهم نیس.. چقد به این چیزا اهمیت میدی .. اینقد نگو .. اینا حرفاشه

منم..یعنی دیشب بدترین دعوارو کردیم..شب عیدمو خراب کرد..کادو نمیخواستم..ولی دلم میخواست عیدمو خراب نک ...

اهمیت نده مردا همه همینن

کلا میخنده میگه بااااشه حالا .. ببینم چی میشه .. اینا مهم نیس.. چقد به این چیزا اهمیت میدی .. اینقد ...

البته که ارزش قائل شدن فقط اینجور چیزا نیست.

حالا نظرخودت چیه؟چرا نمیخره؟

نمیشه به جنبه ها و خوبی های دیگه اش نگاه کنی و ازداین چشم پوشی کنی؟

البته که ارزش قائل شدن فقط اینجور چیزا نیست. حالا نظرخودت چیه؟چرا نمیخره؟ نمیشه به جنبه ها و خوبی ...

نمیدونم کلا همینجوریه از اولم بود ولی از جنبه های دیگه مشکلی باهاش ندارم خوبه بخاطر همینم این مشکلو زیاد جدی نمیگیرم پیش خودم ولی امروز دلم گرفت

ناراحتم دلم گرفته..

نارحت نباش عزیزم دنیا ارزششو نداره تو اگه امروزتو با غم و غصه بگذرونی میگزه اگه با شادی هم بگذرونی میگذره پس به خودت سختش نگیر

نمیدونم کلا همینجوریه از اولم بود ولی از جنبه های دیگه مشکلی باهاش ندارم خوبه بخاطر همینم این مشکلو ...

خداروشکر

پس بیشتر به خوبیهاش فکرکن.

از روش شکرگزاری هم میتونی استفاده کنی.

هرشب چیزایی که دوست داری رو توی دفتر بنویس و بابت شکر کن.

مثلا بنویس خدایاشکرت امروز همسرم برای روز زن برام گل خرید.

اینو باید بااحساس خوب بنویسی و قشنگ حس کنی برات خریده و اتفاق افتاده 

جلو جلو شکر گزاری کن,خدا خودش درست میکنه بهت قول میدم.