2777
2789
اره. مال ما به اسم شوهرمه فکر کنم بهمون تعلق میگیره. هنوز نگرفتیم البته. ولی از حقوق یه چیزایی کم می ...

اخه ما میخوایم خونه بخریم شوهرم میگ نمیدن بزنیم ب اسم پدرشوهرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه ما میخوایم خونه بخریم شوهرم میگ نمیدن بزنیم ب اسم پدرشوهرم

میدن بابا. تازه دخترخالم اینا هم قبلش خونه داشتن به اونا هم دادن.  تازه میگن خونه ای که براش وام میدن باید چند برابر مقدار وام ارزش داشته باشه که دختر خالم خونه ویلایی باباشو زده بود به اسم شوهرش برای مدتی.

گول حرفاشونخور. نذار بزنه به نام باباش.

خونه به نام خودته؟

میدن بابا. تازه دخترخالم اینا هم قبلش خونه داشتن به اونا هم دادن.  تازه میگن خونه ای که براش وا ...

عه پس اینا دارن سر منو کلاه میزارن  خونه نداریم عزیزم میخوایم بخریم منم طلاهامو میخوام بفروشم نمیزارم بزنه ولی قبول نمیکنه میترسم بزنه ب اسم خودش فردا منو مقصر بدونه که تو نذاشتی بزنم

عه پس اینا دارن سر منو کلاه میزارن  خونه نداریم عزیزم میخوایم بخریم منم طلاهامو میخوام بفروشم ن ...

نه نه امکان نداره. میدن وامو. به اندازه طلات یا کل خونه رو بزن به اسم خودت.

من الان شوهرم خوابه. بیدار بشه دوباره میپرسم بهت میگم. ولی مطمئن باش میدن چون ما الان ۵ ساله ثبتنام کردیم و داره از حقوقمون کم میشه. خونه هم داریم به نام شوهرم

عزیزم پرسیدم ازش. گفت چون از حسابمون کم میشه حتما میدن وامو. ربطی نداره که خونه داشته باشی یا نه

اها پس راستی گلم میشه سند ب اسم پدرشوهرم باشه ولی ب من و شوهرم وکالت بده ؟معتبره

تا زنده باشه معتبره. وقتی دور از جونش بمیره خونه شما میشه ارث و میرسه به همه ی بچه ها

اها نمیشه تو وکالت درج بشه ک این هچ حقی تو اون خونه نداره بخاطر وام زدیم ب اسمش یا راه دیگ نداره