2777
2789

سلام عزیزان

خواهرم از ۳سالگی ویتیلیگو گرفت البته اینم بگم که خالمم داشت و همه فکر کردیم که از اون گرفته به هرحال خواهرم الان۳۳سالشه و هنوز بچه دار نشده اما من ۳۰سالمه و مرداد ماه پسرم شروین رو بدنیا اوردم.پسرم تا ماه اول اوکی بود اما یک ماه و نیم بود ک لکه های سفید روی شکم اومد..

فکرای بد نکردم یکم صبرکردم بلگه بره اما دیدم روی ران هم شروع شد

خلاصه که دوماهگیش بردم دکتر پوست سمت جردن و اونجا دکتر با دستگاه وود لامپ چک کرد و گفت بله ویتیلیگوعه

خلاصه که الان پسرم ۶ماهشه دارم براش دومدل پماد میزنم و لکه ها بیشتر شده ناحیه تناسلیشم درگیر کرده ولی بخاطر پمادها توشون پراز نقاط قهوه ای شده یعنی رنگدونه ها دارن برمی گردن.فردا میخام ببرمش باز دکتر براش قطره خوراکی هم بده،دوستان ناامید نباشین من زجرایی ک خواهرم کشید رو دیدم و نمیزارم بچم همونارو تحمل کنه تلاش کنین پیروز میشین.میخام هرکسی نتیجه گرفته راه درمان بگه همینجا،لطفا لطفا لطفا تبلیغات بیخود نکنه کسی چون اینجا همه دنبال درمان و خلاصی از فشار روحیش هستن.بیاین هممون دست بدست هم بدیم تا کسی دیگه درد برص یا ویتیلیگو رو نکشه. اگه هم مایلین گروهی برای ویتیلیگو در شبکه اجتماعی بزنیم بگین تا به نحوی اینکار انجام بشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا من دخترعمم گرفته بود همین مریضی رو ...گفتن بهش یه دکتره تو اصفهان هس که داروشو پیدا کرده....ما زنگ زدیم بهش گفتن دکتره تازه مرده...ولی دستیار داشت و اون داروها رو میدونست چی به چیه....دارو داد دخترعمم در عرض سه ماه خوب شد..البته اینم بگم باید ماه های اول بیماری از این داروها استفاده کنی...اتفاقا داروشم ارزون بود..حالا خواستی شمارشو میدم بهت

هرچه پیش آید خوش آید ماکه خندان می رویم😁😀
من دختر خواهرم داره،اما فعلا فقط ی تیکه رو شکمشه،ایشالا که دیگه بیشترنشه

اگه درمان نکنه بیشتر میشه دکتر پوست ببرین یه پماد میده برای رنگدانه سازی

من از دکتر داروسازم پرسیدم هیچ خطری نداره

والا من دخترعمم گرفته بود همین مریضی رو ...گفتن بهش یه دکتره تو اصفهان هس که داروشو پیدا کرده....ما ...

اره اگه میتونی بزار شمارشو فامیلیشو.بهرحال انسانیت میتونه به هممون درهرمشکلی کمک کنه دست همو بگیریم 

اگه درمان نکنه بیشتر میشه دکتر پوست ببرین یه پماد میده برای رنگدانه سازی من از دکتر داروسازم پرسیدم ...

رفت دکتر،ولی متاسفانه دنبالش نمیره دیگه،چون گویا اون نمادی که بهش داده بود رو باید وقتی میزد ی چند دقیقه ای جلو آفتاب میموند،دیگه حوصله ش نمیگیره

عاقلان نقطه پرگار وجودند ولی،عشق داند که در این دایره سرگردانند.
رفت دکتر،ولی متاسفانه دنبالش نمیره دیگه،چون گویا اون نمادی که بهش داده بود رو باید وقتی میزد ی چند د ...

جلو آفتاب؟؟؟؟ویتیلیگو بهیچ عنوان نباید در دوره درمان آفتاب بگیره