2777
2789
عنوان

کسی هست با بورس آشنا باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 154 بازدید | 25 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با درود

بشنوید و باور نکنید، الان هرکسی واسه اینکه نشون بده خیلی وضعش ، حرفهای زیادی می زنند که ارزشی نداره

شما تو بورس عرضه اولیه بخری برد کردی، عرضه های اولیه تا ماه اول سود دهی خوبی دارند و وقتی به 50 درصد رسید بفروشید

سهام ها دیگه هم هر روز در حال ضرر هست، توصیه نمی کنم تو کلاس های عده ی کلاهبردار شرکت کنید

با فراگیر شدن بورس عده ای شیاد . کلاهبردار، خودشان را فوق تخصص بورس معرفی می کنن و ادعا می کنن در 2 روز پولتان 100 برابر می شود

البته در مورد خودشان درست می گویند، عده ای ساده لوح می روند و بهشان پول می دهند و سرمایه این افراد در 2 روز 100 برابر می شود

هرکسی برای خودش کانال و موسسه آموزش بورسی راه  انداخته و عده ای تبلیغش را می کنند، کلاس های آموزشی اصغر اکبری را در موسسه ایشان از دست ندهید، با اصغر اکبری شما گرگ بورس ایران شوید و پول پارو کنید، گول این تبلیغات رو نخورید

عزیزم خدا بیامرزه پدرتونو نیشه بگین علایم پدرتون چی بود....ازمایشاش جطور بود....کم خونی هم داشت

من از معبود یکتایم فقط یک چیزمیخواهم ....نگیردهرگز از قلبم امید استجابت را❤🙏