کبودی عادی هست اگر همین طور ادامه بدی بدنت عادت کرده و کبودی از بین میره و اوکی میشه بله تاثیر هم داره فقط روزی ی ربع بیشتر نزن
خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋. وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من ۱ماه شروع کردم چند ۲،۳ روز پیش سایز گرفتم دور کمرم ۸سانت کم شده دور شکمم ۶سانت
((آرامش سهم قلبی است که در تصرف خداست....امروز با خدا گام بردار وبرای فردا به خدا اعتماد داشته باش...)) شروع کاهش وزن.وزن اولیه ۷۳ هدف ۵۸.... ۱۵کیلو کاهش تا هدف.... شروع رر تاریخ ۲۱ آذر۹/۲۱...۷۳.....
گلم من از روزی ۱۵ دقیقه شروع کردم هر هفته زیاد کردم الان روزی ۴۰ دقیقه میزنم ۴ تا ست ۱۰ دقیقه ای.
۱۰ دقیقه میزنم ۱ مین استراحت و کشش بدن انجام میدم دوباره ست بعدی....البته رژیم هم دارم.
((آرامش سهم قلبی است که در تصرف خداست....امروز با خدا گام بردار وبرای فردا به خدا اعتماد داشته باش...)) شروع کاهش وزن.وزن اولیه ۷۳ هدف ۵۸.... ۱۵کیلو کاهش تا هدف.... شروع رر تاریخ ۲۱ آذر۹/۲۱...۷۳.....