2777
2789
عنوان

کسی هست اینجا دانشجوی دندون پزشکی باشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 889 بازدید | 26 پست
واقعا ممنون که توضیح میدی من نیاز دارم یه نفر راهنماییم کنه ، لیسانس دارم تصمیم دارم دوباره بخونم چو ...

دندان یه دوره ۶ ساله هست و دو سال طرح خدمت بعدش

باید کار دستتون و کار عملیتون خوب باشه یا اینکه مهارت کسب کنید

به همون اندازه مطالب تئوری مهم هستند ک یه دندانپزشک خوب و باسواد بشید

پس از این نظر تایمش خوبه مثل همون واحدای لیسانسه  آخه یه بنده خدایی به من گفت در طول کل تحصیل ...

ممکنه ترم های اخر لازم باشه گاهی عصرا برید اما خیلی کم 

اکثرا دانشکده های دندان کارشون تا ظهر هست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممکنه ترم های اخر لازم باشه گاهی عصرا برید اما خیلی کم  اکثرا دانشکده های دندان کارشون تا ظهر ...

واای ممنون عزیزم خیلی امیدوار شدم 

اگه تا ظهر باشه عالیه برای من هیچ محدودیتی نداره حتی اگه هر روز باشه 😍😍😍

البته من هنوز دانشجو هستم و وارد بازار کار نشدم

نسبت به پزشکی درگیری کمتری دارین قطعا چون پزشکی ها در دوره اینترنی کشیک های ۲۴ ساعته دارن یا حتی بیشتر

علاقه + وقت گذاشتن برای دروس تئوری و بهشون اهمیت دادن + کار عملی خوب + کسب تجربه و خوش برخورد بودن خیلی مهمه

اینکه اگه رتبه برتر کنکور باشی میشه طرح رو نرفت صحت داره؟ 

نه اگر روزانه باشید طرح دوساله رو دارین

اگر شهریه پرداز و بین الملل باشید ک خیر طرح ندارین

اگر در طول تحصیلتون در ازمون علوم پایه ( بعد از ترم ۴ ) جزو ۲/۵ درصد برتر کشوری باشید و معدل تون چند ترم بالا باشه ( دقیقا نمیدونم چه عددی باید بپرسید ) استریت میشید و طرح ندارین و میتونین بلافاصله ازمون تخصص شرکت کنید

البته من هنوز دانشجو هستم و وارد بازار کار نشدم نسبت به پزشکی درگیری کمتری دارین قطعا چون پزشکی ها ...

علاقه که صد در صد دارم تو دروس تئوری هم خیلی عالیم برخورد و روابط اجتماعی هم خوبه از همه نظر 

فقط کار عملی رو نمیدونم چون هیچ دید خاصی ازش ندارم  

علاقه که صد در صد دارم تو دروس تئوری هم خیلی عالیم برخورد و روابط اجتماعی هم خوبه از همه نظر  ...

بازم تحقیق کنید میتونید مطب های دندون پزشکی برید و کارشون رو از نزدیک ببینید و پرس و جو کنید

ان شاءالله موفق و پایدار باشید

نه اگر روزانه باشید طرح دوساله رو دارین اگر شهریه پرداز و بین الملل باشید ک خیر طرح ندارین اگر در ...

شرمنده من خیلی سوال میپرسم کلی خوشحال شدم کسی بود تو این زمینه جوابمو داد 🥰🥰

یه سوال دیگم هم راجب طرح داشتم که حتما طرح رو مناطق محروم شهر دیگه میندازن ؟ یعنی امکانش هست شهر خودت بری طرح؟ 

و اینکه حقوقی که توی طرح میدن چقدره به نظرتون؟ 

شرمنده من خیلی سوال میپرسم کلی خوشحال شدم کسی بود تو این زمینه جوابمو داد 🥰🥰 یه سوال دیگم هم راجب ...

تو کلانشهر ها که طرح نمیرید اما در استان خودتون در شهرستان های کوچکتر و گاهی بله مناطق محروم تر ممکنه طرحتون بیفته

طبق اطلاعی که دارم دقیقا مطلع نیستم الان حقوقش باید ۱۰ تومن باشه حدودا 

ان شاءالله موفق باشید🌹🌹🌹 اگر تلاش کنید و مسیرتون مشخص باشه عالیه

ممنون عزیزم واقعا لطف بزرگی کردین جواب سوالامو با حوصله دادین دعاگوتون هستم ان شاء الله شما هم همیشه موفق باشین و به هر چیزی که از خدا میخواین برسین 😘😘😘