2777
2789
عنوان

چرا وزنم کم‌نمیشه

124 بازدید | 16 پست

سه ماهه زایمان کردم و همش شش کیلو از بارداریم وزنم کم شده اونم وزن بچه ست دیگه 

نمی‌دونم چرا اصلا وزن کم نمی کنم با اینکه تو‌خونه تحرکم زیاده و شیر میدم  و غذامم کمه 

خیلی ناامید شدم به نظرتون چیکار کنم به بدنم شوک وارد شه حداقل باید سیزده کیلو کم کنم 

فلسفه الاکلنگ  اثبات بزرگی کسی ست که فرو می نشنید تا دیگری پرواز را تجربه کند  😍😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بابام ۹۰ کیلویی بود هر شب قبل خواب سرکه سیب رو با آب قاطی میکرد میخورد الان خیلی لاغر شده

چقدر باید بخورم یه قاشق ؟

فلسفه الاکلنگ  اثبات بزرگی کسی ست که فرو می نشنید تا دیگری پرواز را تجربه کند  😍😍😍
چطوریه رژیمش

پایه رژیم طب سنتیه.من که معمولی شو گرفتم اما دیدم رژیم بارداری شیر دهی ام داره 

تو لایو اینستا هستن کسایی که شیر دهی گرفتن راضین.فقط کلا باید وزن کنی بخوری 

اگه امضامو میخونی بهم لطف کن و برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن 😘منم از خدا میخوام آرزوهات برات خاطره بشن 🤗
چقدر باید بخورم یه قاشق ؟

شما نباید بخوری الان 

بعد زایمانت مشکلات رحمی ایجاد میکنه 

اگه امضامو میخونی بهم لطف کن و برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن 😘منم از خدا میخوام آرزوهات برات خاطره بشن 🤗
نه یک چهارم لیوان سرکه سیب بریز بقیش آب ولرم بخور هر شب

واسه شیردهی که ضرر نداره 

اتفاقا سرکه سیب دارم

شما نباید بخوری الان  بعد زایمانت مشکلات رحمی ایجاد میکنه

زایمان کردم دیگه سه ماهه 

زایمان کردم دیگه سه ماهه 

خب سرکه سردیه شمام که طبیعی زایمان نکردی سریع رحمت جمع بشه.سرکه الان خیلی ضرر داره حالا خودتون هر جور مایلید

خب سرکه سردیه شمام که طبیعی زایمان نکردی سریع رحمت جمع بشه.سرکه الان خیلی ضرر داره حالا خودتون هر جو ...

ممنون از‌راهنماییت 

رژیم شیردهی که الان دیدم تو اینستا 

گفته تا شش ماهگی نباید رژیم بگیریم 

پریود نشدم هنوز نمی‌دونم اونم تو وزن بالام تاثیر داره یا نه