2777
2789

سلام دوستای گل ، قصدم الهام گرفتن واسه ارتقای شخصیت خودمون بعنوان یه خانمه ، بیشتر مسائل اخلاقی مد نظرمه اما ظاهری هم اگه دوست داشتین بگین ، میخوام بدونم چه ویژگی خاصی داشته که واستون جذاب ، تاثیر گذار و بولد شده (اخلاق ، سیاست ، صبر ... هرچی ) 

مخالف شدید حضور آقایون در سایت   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه نمونه خودم بگم ، عمه خودم تو دلش هرچی باشه مثلا با مشکل مالی داشته باشه با شوهرش چالش داشته باشه خدای نکرده بیماری چیزی و... همیشه ظاهرش رو آرام و خندان حفظ میکنه سریع آشفته و بهم ریخته نمیشه که دیگران پی به مشکلش ببرن میگه دوست ناراحت میشه دشمن شاد ، آدم باید خویشتن دار باشه خیلی ازین روحیه خوشم میاد .

هیشکی ؟!

من عمه بابام فقط به نظرم زن با سیاستی میاد چون خیلی پول داره و بچه هاشم همه خوشبخت شدن زنی بوده که از دورترین روستا که حتی اسمش رو نقشه ایران نیس خودشو بالا کشید و به همه چیز رسید 

مادر همسرم بانویی قدرتمند ،قاطع و مهربون هستند .. دلخوریهاشون رو به صراحت میگن و کینه به دل نمیگیرند..همیشه در هر شرایطی میشه روی کمکشون حساب کرد..همیشه لباسهای زیبا میپوشند به سلامت پوست و ناخونهاشون اهمیت میدن،موهاشون همیشه سشوار کشیده است.. صندلهای مختلفی دارند که با لباسهاشون ست میکنند.

مادر همسرم بانویی قدرتمند ،قاطع و مهربون هستند .. دلخوریهاشون رو به صراحت میگن و کینه به دل نمیگیرند ...

چقدر عالی ، اونوقت شما با رک بودنش مشکلی ندارین ؟

چقدر عالی ، اونوقت شما با رک بودنش مشکلی ندارین ؟

عزیزم نه مشکلی نیست . چون ایشون در کمال ادب و بسیار زیبا انتقاد می‌کنند..اون هم در تنهایی خودمون..محبتشون هم ثابت شده است دلیلی برای دلخوری نیست. 

آها مامانم هم یه دوست داره ، با اینکه نزدیک 60 سالشه همیشه شاد و سرزنده اس ، بی نهایت با سلیقه و شیکه مهمتر از همه اینکه همیشه خیلی دوستانه تجربیاتش رو تعریف میکنه طوری که واقعا عبرت آموزه .

عزیزم نه مشکلی نیست . چون ایشون در کمال ادب و بسیار زیبا انتقاد می‌کنند..اون هم در تنهایی خودمون..مح ...

خیلی خوبه اینطوری هم آدم تو خودش نمیریزه که کینه بشه هم اطرافیان احساسش رو میفهمن و نگهدارند باشه رفتارشون تکرار نمیکنن

خیلی خوبه اینطوری هم آدم تو خودش نمیریزه که کینه بشه هم اطرافیان احساسش رو میفهمن و نگهدارند باشه رف ...

همینطوره عزیزم. من هم خیلی چیزها ازشون یاد گرفتم.

دور و بر من پر است از آدمهای نامی و بعضاً پر ادعا .. اما ایشون خاص ترین آدمی‌ست که تا حالا دیدم ..به شدت به خودشون و اطرافیان احترام میزارن..