سلام دوستای گل ، قصدم الهام گرفتن واسه ارتقای شخصیت خودمون بعنوان یه خانمه ، بیشتر مسائل اخلاقی مد نظرمه اما ظاهری هم اگه دوست داشتین بگین ، میخوام بدونم چه ویژگی خاصی داشته که واستون جذاب ، تاثیر گذار و بولد شده (اخلاق ، سیاست ، صبر ... هرچی )
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یه نمونه خودم بگم ، عمه خودم تو دلش هرچی باشه مثلا با مشکل مالی داشته باشه با شوهرش چالش داشته باشه خدای نکرده بیماری چیزی و... همیشه ظاهرش رو آرام و خندان حفظ میکنه سریع آشفته و بهم ریخته نمیشه که دیگران پی به مشکلش ببرن میگه دوست ناراحت میشه دشمن شاد ، آدم باید خویشتن دار باشه خیلی ازین روحیه خوشم میاد .
من عمه بابام فقط به نظرم زن با سیاستی میاد چون خیلی پول داره و بچه هاشم همه خوشبخت شدن زنی بوده که از دورترین روستا که حتی اسمش رو نقشه ایران نیس خودشو بالا کشید و به همه چیز رسید
مادر همسرم بانویی قدرتمند ،قاطع و مهربون هستند .. دلخوریهاشون رو به صراحت میگن و کینه به دل نمیگیرند..همیشه در هر شرایطی میشه روی کمکشون حساب کرد..همیشه لباسهای زیبا میپوشند به سلامت پوست و ناخونهاشون اهمیت میدن،موهاشون همیشه سشوار کشیده است.. صندلهای مختلفی دارند که با لباسهاشون ست میکنند.
آها مامانم هم یه دوست داره ، با اینکه نزدیک 60 سالشه همیشه شاد و سرزنده اس ، بی نهایت با سلیقه و شیکه مهمتر از همه اینکه همیشه خیلی دوستانه تجربیاتش رو تعریف میکنه طوری که واقعا عبرت آموزه .