2777
2789
عنوان

ماه اخر بارداری با قند بالا😐

4097 بازدید | 33 پست

دوستان ناشتام ۹۴دوساعت بعد صبحونم ۱۴۹ رفتم غدد انسولین داد به نظرتون پایین میاد خیلی نگران بچممم دکترممو نمیبخشم در حقم کوتاهی کرد😢

خدایا واسه آینده قشنگی که در انتظارمه شکرت❤😍

چرا کوتاهی کرد؟از اول بارداری ازمایش قند ندادی؟

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا کوتاهی کرد؟از اول بارداری ازمایش قند ندادی؟

قند ۲۶ هفتم دو ساعت بعد گلکوز ۲۰ تا بالا بود گفت اهمیت نده مهم نی قند نداری 

انشالله بیاد پایین؛انسولین خدایی نکرده ضرری واسه جنین نداشته باشه؟از دکترت بپرس حتما؛منم قندم بالا بود ولی ب انسولین‌نکشید زایمان کردم.

تی تی:شکوفه                                                         غم میونِ دو تا چشمونِ قشنگت؛لونه کرده....شب توو موهای سیاهت؛خونه کرده....دوتا چشمونِ سیاهت؛مثل شب های منه....سیاهی های دو چشمت؛مثل غم های منه....سیدم.
مگه هفته۲۴نرفتی ازمایش؟؟

چرا رفتم قند دوساعتم ۲۰ تا بالا بوددکترم گفت جواب آزمایشت خوبه برای ۲۰ تا قند نداری

من با دستگاه پایین بود 

شما همونی نیستی که میگفتی وزن بچت بالاست؟ قند پنهان داری

دلم برای شبای خونه روستایی مادربزرگم تنگ شده شبایی که رو لحاف و تشک یخ غلت میزدیم   شبایی که با صدای قور قور قورباغه ها جیر جیر جیرکا خوابمون می‌برد آخ که چه آرامشیییییی  
انشالله بیاد پایین؛انسولین خدایی نکرده ضرری واسه جنین نداشته باشه؟از دکترت بپرس حتما؛منم قندم بالا ب ...

دکتر غدد داد بهم گفت فرصتی نیست باید مصرف کنی 

وااا چه دکتر خنگی داری،عوضش کن زودتر تا زایمانت وقت داری

دکتر غددم گفت از دکترت بعیده باید زودتر تو رو میفرستاد

دکتر غدد داد بهم گفت فرصتی نیست باید مصرف کنی 

بازم خودت میدونی،برا کوچولوت دعا میکنم عزیزم.

تی تی:شکوفه                                                         غم میونِ دو تا چشمونِ قشنگت؛لونه کرده....شب توو موهای سیاهت؛خونه کرده....دوتا چشمونِ سیاهت؛مثل شب های منه....سیاهی های دو چشمت؛مثل غم های منه....سیدم.