2777
2789
عنوان

خانومایی که کادوی زن نگرفتن بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 458 بازدید | 44 پست

من نمیدونم چرا روز زن انتظار کادو ندارم.

یه سال شوهرجان سه تا غنچه رز گرفت برای مادر و مادربزرگ مادری (اون یکی مادربزرگ رو نمیخوان!!!) و بنده که همسرشون باشم!!! با یه جعبه شیرینی... مامانش خیلی تو ذوقش خورد!!! اما یکی نبود به این مادر عزیز بگه آخه شما برای پسرت تا حالا کادوی تولد خریدی؟؟؟ همه خرج و مخارجش رو با وجود دانشجوییش خودش داد، از ده گرم، اون نیم کیلو طلات دست کشیدی؟؟؟ ناراحت نشو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودم گفتم نمی‌خوام... ولی دیروز که از ساعت ۳تا ساعت۹دنبال کارای دکتر من بود ... بین همین ساعتا هم برام ی ظرف بزرگ پر از ذرت مکزیکی با سس اضافی(چیزی ک عاشقشم😍) و سه تا نون خامه ای گنده😍ک یکیشونو بابام برد😑 ، برام گرفت😍😍😍

پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم

از این دلم گرفت که پول نداشت وگرنه یه چیزی بهم میداد. از بی پولی ناراحتم.

تف تو این زندگی

کاش خودکشی گناه نبود.

«الحمدللَّه الذی جعلنا من المتمسّکین بولایة امیرالمؤمنین و الائمّة علیهم السّلام
والا من کلا نه توقع کادو تولد،نه سالگرد ازدواج نه روز زن هیچی ندارم.راحتم خودمم اینجوری،واقعا برام م ...

والا من شوهرم پرروم کرده 😂

پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم
بچه ها برام اس اومد یه دستگاه (گوشی ) برام فعال شد  یعنی کادو برام  گوشی خریده؟؟

مبارکه

بله به احتمال زیاد

به دل خوش استفاده کنی😍😍

«الحمدللَّه الذی جعلنا من المتمسّکین بولایة امیرالمؤمنین و الائمّة علیهم السّلام

منم کادو نگرفتم . چک داره بنده خدا . این یکی دوماهه هم خیلی خرج کردم . دندونام ساعت و غییره . دیگه توقعی نداررم

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد
از این دلم گرفت که پول نداشت وگرنه یه چیزی بهم میداد. از بی پولی ناراحتم. تف تو این زندگی کاش خودک ...

ما هم پول نداریم گلی ، خودتو ناراحت نکن🌺 درست میشه انشاالله