2777
2789

ممکنه شایدم رشدش خوبه😍😍😍

منم ارزومه یه بار اون عددبتا تو آزمایش از یک بیشتر باشه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممکنه شایدم رشدش خوبه😍😍😍 منم ارزومه یه بار اون عددبتا تو آزمایش از یک بیشتر باشه

بخدا من همش میگم خدایا هیچ کسو در انتظار مادر شدم نزار چون خودم دردشو کشیدم منم بعد یک سالو نیم باردار شدم سقط شد 😭خیلی وضعیت روحیم خراب بود تا الان که دوباره خدا بهم لطف کرد 

تیکر تولد یک سالگی دختر کوچولوم 
بخدا من همش میگم خدایا هیچ کسو در انتظار مادر شدم نزار چون خودم دردشو کشیدم منم بعد یک سالو نیم بارد ...

خداروشکر ان شاالله سالم بیاد بغلت

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

منم باراول سه روزبعدموعدم۹۱بوددوروزبعدش شد۳۷۴مجدددوروزبعدش شد۱۲۸۸نگران نباش رشدجنین خوب پیش می‌ره خد ...

خدا رو شکر بخداخیلی سختی کشیدم تا به اینجا رسیدم

منم باراول سه روزبعدموعدم۹۱بوددوروزبعدش شد۳۷۴مجدددوروزبعدش شد۱۲۸۸نگران نباش رشدجنین خوب پیش می‌ره خد ...

اخه من بار اول یک روز قبل موعود رفتم الان ۳ روز از موعود میگذره

خدا رو شکر بخداخیلی سختی کشیدم تا به اینجا رسیدم

خدابزرگه انشالا نینی تون سالم بیادبغلت منم ۹ساله ازدواج کردم باردارنشدم تا پارسال که خودبخودسقط شدالان دوباره خدا بهم لطف کرده دیگه سپردم دست خودش انشالا که سالم باشه فعلا هفته ۱۱هستم تابحال خوب بوده خداروشکر هفته بعدمیرم ان تی 

اخه من بار اول یک روز قبل موعود رفتم الان ۳ روز از موعود میگذره

خب خداروشکر رشدش خوب بوده مهم عددنیست مهم بالارفتن میزان بتاهست که یعنی بارداری پیشرفت می‌کنه منم همش نگران بودم دکترم گفت همین که بالامیره یعنی همه چیزخوبه ...

خدابزرگه انشالا نینی تون سالم بیادبغلت منم ۹ساله ازدواج کردم باردارنشدم تا پارسال که خودبخودسقط شدال ...

خدارو شکر ایشالا خدا نینی های ما و همه رو سالم برسونه به بغلشون و هیچ کسو در حسرت مادر شدن نزاره چون خییییلی سخته خییییلی