۵ واکسن پسرمو زدیم گفتن ممکنه تب کنه و علایم سرماخوردگی ممکنم هست هیچی.پسرم پریروز بعد ۸ روز یهو ساعت ۸ تب کرد خییییلی داغ شد تا ساعت ۳ صبح تبش کنترل میشد دوباره بالا میرفت بعد دیگه خوب شد منم دوبار دیگه دادم ۶ ساعته دیروز بعدازظهر کاملا خوب بود اصلا ندادم دیشب موقع خواب حس کردم یکم داغه اما بازم خیلی کم بود امروز صبح دوباره تب کرده البته به شدت پریشب نیست اما داغه و دوباره شربت دادم.میگم لازمه که دکتر ببرمش یا تا شب که دوروزش تکمیل میشه عادیه.خواهش میکنم جواب بدین دکترش شهر بغلمونه بخاطر محدودیتا دودلم وگرنه حتما میبردمش.این بالا پایین شدنه طبیعیه؟؟
اخه دیروز خوب بود فکر کردم رد کرده واکسن یسالگی همه گفتن راحته از همش بیشتر تب کرد سر هیچکدوم ۳۸ نشده بود 😭چرا بعضیا بیشتر عکس العمل نشون میدن،؟بخاطر ضعیف بودنه؟
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
نه عزیزم بدن بچه ها متفاوته. پسر من ۲ ماهگی خیلی اذیت شد ۴ ماهگی اسون بود. بچه جاریم ۲ ماهگی آسون بو ...
نه دیروز ساعت ۱۲ظهر خیلی ملایم داغ بود دادم دیگه ندادم چون اصلا تب نداشت چن بار گرفتم زیر ۳۶ بود اما بدنش کل روز عرق سرد بود.دیشبم خیلی کم داغ بود از اون مدل داغا که فقط مادرا میفهمن چون بچه همش بغل ادمه دماش دیگه اشناس اما چون خیلی کم بود ندادم گفتم چک میکنم.امروز صبح دوباره رفت بالا ۳۸ شد الان اومده پایین خوابه
خواهش میکنم عزیزم. اره من پسرم ۳ سالشه. بپرس گلم اگه بدونم میگم
پسرم تقریبا ۱۳ ماهشه تا ده ماهگی همه چیز سفتو میخورد اصلا غذای میکس بدش میومد میوه تابستونی درسته میدادم دستش میخورد بیسکوئیت مادرو یدونشو بدون دورریز میخورد برنج خودمونو خالی جلوش میذاشتم میخورد خلاصه اصلا مشکل بلع نداشت امااز وقتی دندون دراورد دیگه نمیتونه چیز دون دون و سفت بخوره و عق میزنه استفراغ میکنه یعنی کامل برگشته گاز زدن بلد نیس تیکه گنده گاز میزنه بعد نمیتونه اونو بجوه یا بیاره بیرون میچسبه وسط دهنش عق میزنه تا برم بگیرم ازش.گاهی البته غذای خودمونو با چنگال له میکنم با ماست میدم میخوره اما گاهی قاشق اخرو یهو نمیتونه کنترل کنه همه میریزه بیشتریا بهم میگن طبیعیه تا ۱۸ ماه هنوز بلد نیس دندونم ۵ تا داره اما بقیه بچه هارو میبینم همسنشن قشنگ قاشق پر دهنشون میذاری کنترل میکنن قورت میدن یا لقه کوچولو میخورن همش میترسم 😭
پسر من تا ۲ سالگی اصلا چیزای جویدنی نمیخورد. دندون هم زیاد داشت ولی نمیخورد. بیشتر شیر مادر میخورد. بعدش که از شیر گرفتمش غذا خوردنش خوب شد. نگران نباش طوری نیست.
اونم که میگی لقمه آخر بالا میاره شاید برا اینه که زیاد غذا میدی بهش حالش بد میشه
من که حساس نشدم. نه خب فرنی و پلو خورش هم میخورد ولی خیلی کم. در حد ماهی دو سه بار. اره خود به خود خ ...
اخه این سابقه رفلکس داره ولی ۶ ماهگی دکتر گفت خوب شد واقعا اصلا بالا نمیاورد حتی اگه اتفاقی گلوش میگرفت.پس منم بیخود حساسم مرسی عزیزم از جوابت خیلی ارومم کردی انشالله همیشه سلامتی و موفقیت پسرتو ببینی❤