2777
2789

سلام دوستای گلم من ۲ساله ازدواج کردم پدرشوهرم فوت شده وهمه ی اقوامشون عرب سمت اهوازن وهمسرم فقط اینجا یه خواهر یه برادر یه مادر داره اول زندگیمون تاالان کسی نبوده یادمون بده کسی کمکمون نکرده الان دو ساله مستاجریم ولی تو خونه هاوبالاشهرا رهن نشستیم همش افسوس میخورم اگه با پولی که دوسال پیش دادیم رهن الان خونه خریده بودیم کلی سرمایه میشد ولی پولمون بی ارزش شده حالا بنظرتون یه جای ضعیف نشین خونه بخرم یا همچنان رهن باشیم چون در اون صورت باید ماشینمونم بفروشیم و همسرم چون ماشین رو گرون خریده الان که افت قیمت داشته دلش نمیاد بفروشه میگه هم دم عید بی وسیله میشیم هم ضرر میکنیم ولی یه ماه دیگه باید جابجا شیم با این پول هیچ جا خونه برای رهنم گیرمون نمیاد نظر شما چیه عقل شما چی میگه یه خونه ضعیف بگیریم با بقیه پول یه پراید بگیریم یا ماشینو داشته باشیم و امسالم رهن بشیم

وزن فعلی۸۳🤦‍♀️وزن هدف ۶۵🙆‍♀️گروه رز قرمز🌹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی کلافه شدم از وضعیتم به زور و باحرف شوهرمو راضی کردم چن ماه پیش رفت خونه خریدیم و کلی رسیدیم کاغذدیواری شیرالات همه چی بعد جاریم دعوا انداخت تو زندگیم منم ده روز رفتم خونه ی بابام دراتاقمم که مدارکا اونجا بود قفل کردم بردم یه روز اومدم به خونه سر بزنم دیدم قفل درو باز کرده مدارکو برد خونه رو فروخت تا دیدم مدارک نیست ز زدم بهش گفتم تو بردی گفت اره دارم میفروشم بهش گفتم نفروش ولی فروخت چون خانوادش به زن اول برادرشوهرم مهریه دادن رفته بودن از وکیلا پرسیده بودن چیزی به اسم خودش نداشته باشه و خونه زودتر برای مهریه تصاحب میشه اینو یاد دادن رفت خونه رو فروخت وماشین خرید ماشینم به اسم برادر بزرگش کرد فکر کردن تو اون ده روز قهر من رفتم مهریمو گذاشتم اجرا خیلی بدجنسن حالا شوهرمم پشیمون شده که چرا فروخته ولی خب بنظرتون چیکارکنم

وزن فعلی۸۳🤦‍♀️وزن هدف ۶۵🙆‍♀️گروه رز قرمز🌹