2777
2789
عنوان

امشب جلوی جاری هام ضایع شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1970 بازدید | 61 پست
تو یه ساختمونیم. نمیشه که

پس ب هیچ عنوان جوابشونو نده اونا عمدا میخوان عصبی بشی جوابشونو بدی حرمتارو بشکنی که بعد هرچی از دهنشون در اومد باز بهت بگن تازه اولشه دارن مراعات میکنن .ولی خودتم جوری رفتار نکن ک انگار حق رو ب اونها میدی. چون میگی از خودمم بدم اومد اونا دقیقا هدفشون همینه!! چرا میخوای بش برسن؟ بجای خوبی ب اون زن قدر نشناس پولتو نگهدار واسه خودت بخر ببین چقدر عزیز میشی ... هرکاری میکردی برعکسشو کن این بارنتیجشو ببین .. البته احترام رو گفتم حفظ کن

این ستارگان وماه وخورشید واختران است که  ترا نظاره می کنند ،نه تو آنهارا"تو خود کیهانی"

فقط رابطتو کم کن.تو یه ساختمونم باشی مهم نباشه برات ۱۰ روزی یبار برو بزار ارزشتو بفهمن. من یه مدت به اصرار مادر شوهرم که تنها بود رفتم تو ساختمونشون سرشون زیاد میزدم کمک و.... بعد دیدم کم کم توقع و حرف و حدیث زیاده جمع کردم اثا و  فتم خونه خودم. الان ۱۰ روزی یبار میریم ۱۰۰ بار جلومون دو لا راست میشن. انگار عادت دارن دوری و دوستی

روانشناسی کودک

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پس ب هیچ عنوان جوابشونو نده اونا عمدا میخوان عصبی بشی جوابشونو بدی حرمتارو بشکنی که بعد هرچی از دهنش ...

منم همیشه احترامو حفظ میکنم و حرفتو قبول دارم

هروقت هم مشکلی بوده همسرم با مادرش مطرح کرده و من خودمو مستقیم درگیر نکردم.

دیشب اولش خیلی ناراحت شدم و وقتی با خنده داشت عیب و ایراد میگفت جدی نگاهش کردم و مثل بقیه نخندیدم. ولی بعدش ادامه ندادم که جاریام از ناراحتی ام بیشتر ذوق زده بشن. اما دوباره سر شام... قشنگ خوشحالی جاری ام رو حس کردم.

منم غذامو ادامه ندادم و صبر کردم غذای بقیه تموم شه بعد یه تشکر کردم و ظرف ها رو هم نشستم. چون هم حالم خوب نبود و هم شامی نخورده بودم

فقط رابطتو کم کن.تو یه ساختمونم باشی مهم نباشه برات ۱۰ روزی یبار برو بزار ارزشتو بفهمن. من یه مدت به ...

آخه با جاری هام تو یه ساختمونیم. بازم من نسبت به اونا کمتر رفت و آمد دارم و اونا قدیمی هستن و من کوچیکه هستم. ولی هیچ وقت احترام خاصی ندیدم از این خانواده. بعد دو هفته شام رفتیم خونشون. جلومون نیمرو گذاشتن😐 ولی من به روی خودم نیاوردم

خاک بر سر این مادرشوهر بی چشم و رو و پرروتون.

از این به بعد پول بندازین جلوش که ایراد از پول نگیره از مقدارش اگر ایراد گرفت بگین اسب پیش کشی رو دندون نمیشمرن

درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش می‌کنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همه‌ی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.
آخه با جاری هام تو یه ساختمونیم. بازم من نسبت به اونا کمتر رفت و آمد دارم و اونا قدیمی هستن و من کوچ ...

😑😑😑

دوست‌داشتنت‌گناه‌باشد‌یا‌ک‌اشتباه/گناه‌میکنم‌تورا‌حتی‌ب‌اشتباه:/💜

مقصر خودتی وقتی میبینی اینقدر عن اخلاقه چرا براش کادو میخری...مال منم همین مدلیه شوهرم گفت هدیه بگیریم یا زنگ بزنیم گفتم تو دوس داری بزن ولی من ک دل خوشی ندارم ازشون اونم دید راست میگم هیچ کاری نکرد... 

اینم بگم ک خیلی دلم گرفته نه از مادر خودم خیر دیدم نه مادر شوهرم امروز اشک تو چشام جمع شد خیلی دلم گرفت بخاطر اینکه نزدیک ترین آدمای زندگیم بدترین ادمان

زندگی بافتن یک قالیست.نه همان نقش و نگاری که تو میخواهی...نقشه را اوست که تعیین میکند....تو فقط بافنده ی خوبی باش...نقشه را خوووووب ببین...نکند آخره کار قالی زندگی ات را نخرند!!❤️
مقصر خودتی وقتی میبینی اینقدر عن اخلاقه چرا براش کادو میخری...مال منم همین مدلیه شوهرم گفت هدیه بگیر ...

عزیزم ان شالله دلت آروم باشه

نمیشه نگیرم وقتی همه میگیرن

تازه مادرشوهرم با بقیه صمیمی تر هست ولی چون من تازه اومدم کلاً خیلی تحویلم نمیگیره و همه چی رو واسه بقیه تعریف میکنه و منم هی تلاش میکنم منو توی جمع شون راه بدن😢

همیشه خانواده شوهر با عروسی ک بیشتر شوهرش هوادارشه لج هستن.. شمام اصلا تحویل نگیر.. بزار بسوزن... ای ...

درست میگی شوهر من بیشتر از بقیه هوای منو داره. عوض اینکه خوشحال شن بچه شون انقدر زندگی خوبی داره هی میخوان زندگیمونو خراب کنن. شاید ۹۰ درصد دعواهای ما سر خانواده شوهرمه

خاک بر سر این مادرشوهر بی چشم و رو و پرروتون. از این به بعد پول بندازین جلوش که ایراد از پول نگیره ...

واقعاً ازش دلگیرم

از خودم ناراحتم چون وقتی میبینمش دست و پام رو گم میکنم و همه چی یادم میره و میترسم حرفامو بزنم