2777
2789
عنوان

امشب جلوی جاری هام ضایع شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1970 بازدید | 61 پست
نمیدونی چقدررر دلم گرفته امشب که از وقتی رفتیم اونجا سردرد شدید گرفتم از حرص اومدم قرص خوردم ولی ف ...

وای دقیقا. تا رسیدیم سه ساعت تمام داشتم گریه میکردم و شوهرم کلافه شد و خوابید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم پدرشوهرم سرسفره ك كلاً ي ديس برنج از ديشب مونده بود براي ٦ نفر ك سه تاشون مرداي بزرگ بخور بودن من ي كم كشيدم ك ب بقيه برسه ب من جلو همه گفت مثله مرغه !

شده آيا كه غمي ريشه ب جانت بزند ....

من جات بودم میگرفتم میگفتم ببرم عوضش کنم لباسو ازش میگرفتم کوفتم بهش نمیدادم .منم یه بار رفتم مشهد رفتیم یه لباس ۴ ۵ سال پیش ۸۰ تومن دادم خریدم براش رنگ آبی فیروزه ای بود گفت رنگ قحطی بود رفتی برام آبی خریدی بیشعوری از سرو روشون میباره نمک به حروما

وای دقیقا. تا رسیدیم سه ساعت تمام داشتم گریه میکردم و شوهرم کلافه شد و خوابید

من بزرگترین دردم اینه دیگه شوهرم پشتم نیست و کاملا پشت خانوادشه

از بس خانوادش آب زیر کاهن

چند ماه دور از چشم شوهرم هی اذیتم کردن منم به شوهرم گفتم به مرور دیگه من از چشمش افتادم، نمیگه اونا اذیت میکردن میگه تو بدی!

اتفاقا ضایع نشدی عزیزم مطمئنم بقیه جاری ها بهت حسودی ام کردن که شوهرت انقد دوست داره

همیشه دیده بودن شوهرم موقع غذا هوامو داره

ولی امشب که مادرشوهرم اینطور گفت، به نظرت خوشحال نشدن؟

اونا هم لباس گرفتن.

منم یبار با ذوق فراوون واسه مامانم یه شومیز شیک با دامن خریدم خاله ی خودم انقدر مسخره کرد و ایراد گرفت که آخرش مامانم شومیزو نپوشید گذاشتش کنار .خیلی دلم شکست از کارش مامانم سر در نمیاورد فکر میکرد من یه چیز از مد افتاده یا بنجل خریدم.دیگه مادرشوهر که جای خود داره گلم

من الان چندساله حتی زنگ نمیزنم به مادرشوهرن تبریک بگم چون فهمیدم وقتی بهش احترام میذارم برعکس رفتار میکنه

همیشه دیده بودن شوهرم موقع غذا هوامو داره ولی امشب که مادرشوهرم اینطور گفت، به نظرت خوشحال نشدن؟

نه اتفاقا فهمیدن مادر شوهرتم بهت حسادت میکنه

خداروشکر که شوهرت پشتته اینجور وقتا هرچی بدی دیدی از مادر شوهر و جاریا بدون از حسادت دارن میترکن در جوابشون هیچی نگو فقط لبخند بزن

خدایا طوری دستمو بگیر که کسی منو دست کم نگیره   
من جات بودم میگرفتم میگفتم ببرم عوضش کنم لباسو ازش میگرفتم کوفتم بهش نمیدادم .منم یه بار رفتم مشهد ر ...

نه عوض نمیکنم که هربار که کادو گرفتم یاد بگیره پس بفرسته. ولی به نظرتون به شوهرم بگم مثلا ۲۰۰ تومن پول بهش بده به سلیقه ی خودش خودش بره بگیره و اون لباس رو پس بده؟

و سال های بعد هم پول بدم و هیچی نگیرم؟

نه اتفاقا فهمیدن مادر شوهرتم بهت حسادت میکنه خداروشکر که شوهرت پشتته اینجور وقتا هرچی بدی دیدی از م ...

ممنون با حرفات بهم دلگرمی دادی

شوهرم خوبه خداروشکر. ولی خب تازه دو ساله عروسی کردیم. البته همین شوهر خوب کادوی روز زنش فقط یه شاخه گل بود😢

نه عوض نمیکنم که هربار که کادو گرفتم یاد بگیره پس بفرسته. ولی به نظرتون به شوهرم بگم مثلا ۲۰۰ تومن پ ...

نه بابا چه پولی اونجوری فکر میکنه کارش خیلی خوب بوده پسرش برده پولم بهش داده ول کن به نظر من اصلا بهش فکر نکن از دفعه بعد پول بده بهش بگو میخواستم لباس بخرم دفعه قبل دیدم از سلیقه من خوشتون نیومد گفتم پولشو بدم بزار خجالت بکشه

ممنون با حرفات بهم دلگرمی دادی شوهرم خوبه خداروشکر. ولی خب تازه دو ساله عروسی کردیم. البته همین شوه ...

فدای سرت شوهر منم برام یه شلوار تو خونگی گرفت 

بخدا این چیزا مهم نیست تنتون سالم باشه

خدایا طوری دستمو بگیر که کسی منو دست کم نگیره   
خوبه. همینکار رو میکنم😅

منم با مادرشوهرم تو یه ساختمونم دور از جونت دهنمو سرویس کردن ولی از من میشنوی حرص الکی نخور به جایی نمیرسی خودتو بزن به بیخیالی اون با این رفتارش فرهنگ پایین خودشو نشون داده هیچ آدم عاقلی وقتی کادو بهش بدی این کارو نمیکنه