2777
2789

۲۰۰ تومنا     ۲۰۰ هزار تومان  

البته بیچاره نداره منم گفتم نمیخوام فردا بریم فروشگاه برای خونه خرید کنیم  

شب عید لباس میگیرم 

عی بابا  بی پولی خیلی سخته  

نمیخوای بده به من مثکه ۲۰۰ تومن عددی نیست برات🤣

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من امشب یه ذره مونده بود کتک بخورم خوابیده بود گفتم پاشو میخواست بزنه خیلی گریه کردم 

منم یه عالمه آرزو دارم  امیدوارم به همه ش برسم همگی ممنون میشم برای خوشبختیم دعا کنید ،🙏😘

تو حیف و میلش میکنی بده به من برات خرید میکنم عزیزم😂😂

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  
الهی

فردا هم میدونم یه کیک میخره من عقب افتاده هم امشب یادم میره اونم اگه بخره 

منم یه عالمه آرزو دارم  امیدوارم به همه ش برسم همگی ممنون میشم برای خوشبختیم دعا کنید ،🙏😘
هنوز نداده قرار بود فردا بده   اگه داد چشم

من تو مدیریت دخل و خرج استادم😋😋😋💗💗💗

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  

اخ اخ شوهر منم گفت فردا ۴۰۰جور میکنم میدم بهت هر چی خواستی بخر برای خودت حالا هیچی از حقوقش نمونده هاااااا یعنی اگه اون ۴۰۰ هم بده باید خرج خونه کنیم تا اخر ماه😂😂😂😂

۲۵ مرداد ۱۴۰۰ نحس ترین روز زندگی من بود … روزی که از خواب پاشدم گفتم صبحانه بخورم به بابا زنگ بزنم حالشو بپرسم اما …. گفتن یتیم شدی … بدبخت شدی …. دیگه زندگی برام تموم شد … همون روز همون ساعت من مردم … لطفا برای پدرم و ارامش خودم یه صلوات بفرستید 😔😔😔 خیلی زیاد محتاجم ….