2777
2789

شوهرم دیشب صدتومن داد بهم برای روز زن

بدون گل یا چیزدیگه ای

ب مادرش و مادرم هرکدوم۱۵۰

خیلی ناراحت شدم ک چرابمن کمترداد.بهشم گفتم ک من زنتم دوسداشتم بمن بیشترمیدادی نه  کمتر

بعد بهم باز۵۰دیگه داد ولی من نگرفتم چون برام ارزش نداره.خودش باید بفهمه

اصلا خیلی دلم گرفته.ارزومه یبار ی مناسبت ی کادوی درست حسابی بهم بده

الان تو اینستااستوری دخترعممو دیدم همسرش براش ی سبدگل و گوشی خریده بود.حالاشوهرمن باشه اگ ی گوشی بخره ک عمرااات نمیخره دیگه عمرن کنارش گل نمیگیره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیا خودتو با من مقایسه کن که با شوهرم دیشب دعوام شده همین امشبم وضعم همینه حتی یه تبریک خشک و خالیم نگفت!

با اینکه کیک درست کردم برای مامانش بردم خونشون حتی بازم اونجا هم بهم محل نداد و حرف نزد😔

الانم تخت گرفته خوابیده

خواهرشوهر منم عکس گوشواره هاشو گذاشته. نوشته اینم کادوی همسری به من. 

جلب توجه دوس داره.....من یبارتولدم نامزدبودیم....شوهرم دسته گل آورد...بعدچنددقیقه تازه فهمیدم تودسته گل توگردنی طلاگذاشته....پدرشوهرمم النگوپهن فرستاده بود....اون شخصی که توخونه بامابود یهوگریه کرد....هیچوقت یادم نمیره....کوفتم شد😖

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤