2777
2789
عنوان

یه سری ایراداتتونو می‌خوام بگم بهتون

| مشاهده متن کامل بحث + 216 بازدید | 43 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگرفتم فدای سرت انقد تو با ارزش هستی که بخاطر یه کادوی نا قابل ناراحت نشی یا از شانت چیزی کم شده قشن ...

درسته بیشتر از وضع بی پولی الان ناراحتم حتی خودشم ناراحته انگار شرمندس ☹

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃
:/من تازه شوارم نیست امسال برام تولد نگرفت ناراحت شدم ولی هیچی نگفتم موقعه تولدش سوپرایزش کردم فکرکن ...

پشیمونیش چه فایده وقتی جبران کردن بلد نیستن

وزن اولیه ۶۸.۸۰۰ ، ماهی دو کیلو کاهش با رعایت و کم خوری و کالری شماری (بدون ورزش)، وزن فعلی بعد از ۷ ماه ، ۵۴.۴۰۰    تو زندگی اگه درست موندن و به موقع رفتن رو یاد بگیری همیشه محترمی 
شوهر نداری جای ما نیستی من حتی اگه بدونم شوهرم دستش خالیه،بازم توقع دارم حتی شده یه چیز کوچیکم بخره ...

خب همینو میگم دیگه 

وقتی نمیکنه و همین نکردنو به کوچه علی چپ زدن خودش تورو ناراحت می‌کنه ارزش نداره بخدا 

میگم شایدم مجردم و نمیتونم خودمو جاتون بزارم ولی دلم میسوزه بخدا 

ان شاء الله که همیشه ی همیشه ی همیشه شاد باشید ❤️❤️

حالا اگه خاستی با دوستات بری بیرون برگشت گفت حق نداری پاتو بزاری بیرون چی

یه جیغ بنفش سرش میکشه و میره😂😂اگه زیاد شوهرش گیر بده طلاق میگیره

همه مثل ما نیستن بسوزن و بسازن که

وزن اولیه ۶۸.۸۰۰ ، ماهی دو کیلو کاهش با رعایت و کم خوری و کالری شماری (بدون ورزش)، وزن فعلی بعد از ۷ ماه ، ۵۴.۴۰۰    تو زندگی اگه درست موندن و به موقع رفتن رو یاد بگیری همیشه محترمی 
خب همینو میگم دیگه  وقتی نمیکنه و همین نکردنو به کوچه علی چپ زدن خودش تورو ناراحت می‌کنه ارزش ...

حالا که مجردی بزار یه جیزی بهت بگم

یه زن همیشه شاد و خوشحاله و میخنده،،، به غیر از موقعی که یه مرد تو زندگیشه،

حالا میخواد پولدارترین مرد دنیا باشه، هیچ فرقی نداره، مردا فقط زندگی دخترارو بهم میریزن