2777
2789
عنوان

کیک خونگی

110 بازدید | 10 پست

سلام خانوما.کسایی که تو کار کیک هستن بنظرتون از الان واسه فردا شب کیک مو خامه کشی کنم بد میشه؟چند سال پیش اینکارو کردم ولی گفتم اگه بذارم واسه فردا خوبه یا ی شب قبل؟

خدواندا تو میدانی که انسان بودن و ماندن در این دنیا چه دشوار است.چه رنجی می کشد ان کس که انسان است و از احساس سرشار است...

کیک پایه رو با سلفون بپیچ بزار تو یخچال یه چندساعت بمونه 

بعد خامه کشی کن 

💮اللهم عجل الولیک الفرج💮                               ♡اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم♡                

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کیک پایه رو با سلفون بپیچ بزار تو یخچال یه چندساعت بمونه  بعد خامه کشی کن

ممنون عزیزم

خدواندا تو میدانی که انسان بودن و ماندن در این دنیا چه دشوار است.چه رنجی می کشد ان کس که انسان است و از احساس سرشار است...
اتفاقا بهتره حتما امشب خامه بزن بیست و چهار ساعت که بمونه یخچال تازه درست می شه

مرسی عزیزم.قبلا این کارو کردم الان میگم نکنه خراب شه

مرسی عزیزم.قبلا این کارو کردم الان میگم نکنه خراب شه

من اکثر پیجای کیک پزی رو دنبال میکنم کیک پایه رو بیست و چهار ساعت میزران یخچال بعد خامه میکشن 

اگه اینستا داری خودتم ببین 

💮اللهم عجل الولیک الفرج💮                               ♡اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم♡                
من اکثر پیجای کیک پزی رو دنبال میکنم کیک پایه رو بیست و چهار ساعت میزران یخچال بعد خامه میکشن  ...

ممنون عزیزم.الان کیکمو پختم خیلی داغه‌.دیگ موند واسه فردا

ممنون عزیزم.الان کیکمو پختم خیلی داغه‌.دیگ موند واسه فردا

فقط حواست باشه میزاری تو یخچال داغ داغ نباشه عرق میکنه خراب میشه من یه بار این اشتباهو کردم😅

فقط حواست باشه میزاری تو یخچال داغ داغ نباشه عرق میکنه خراب میشه من یه بار این اشتباهو کردم😅

نه عزیزم.یکی دو ساعت می ذارم بمونه.بعد میذارم.ممنون ازت

نه عزیزم.یکی دو ساعت می ذارم بمونه.بعد میذارم.ممنون ازت

خوش بگذره😘