بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
شبنم قلی خانی خدمتکار بوده با شوهرش تو ی خونه ای ، تو ی تصادف زن و مرد صاحبکار جلو نشسته بودن زنه در جا می میره و بچه شم همون شبنم قلی خانی فکر کنم می فرستن جایی برای فروش و خودشو با مدارک زنه زن صابکارش جا می زنه چون تا حالا اصلا ندیده بودنش خانواده شوهره و صاحبکاره هم که تو.کما بوده ی مدت کوتاه بهوش میاد بعد می میره ..خواهر شوهر اصلی شبنم قلی خانی هم بهش کمک می کنه تو همه این قضایا چون شوهر اصلی شبنم ادم حسابی نیست.بچه شبنمم که فکر می کنن نوشونه دیگه
آنکه در طرز غزل نکته به حافظ آموخت /یار شیرین سخن نادره گفتار من است
عه پس چطوری وارد خونه شون شده؟ ارزش داره ای فیلم نشون داد وقت بزارم براش؟
بد ک نیس
ببین این دختره قبلا صیغه یکی بوده و باردار بود پیش یه زن و شوهر که پسر ک عروس ای خونواده بودن کار میکرد پسره خونوادش با ازدواجش موافق نبودن عروس رو کلا ندیده بودن بعد یه شب میخوان برن پیش خونوادشون این دختره هم با اون شوهر صیغه ای خودش دعواش میشه میشینه تو ماشین اینا باهاشون میاد تصادف میکنن اونا میمیرن این زنده میمونه