2777
2789
عنوان

یه نفربیاد منو بخاطر خودم بخواد

176 بازدید | 18 پست

هیچ کسیو ندارم ده سال ازدواج کردم تواین ده سال فقط کتک وفحش وحقارت خانواده بخاطر آبرو نتونستم برگردم پیششون هرکسی هرکاری برام کرد محض خودنمایی خانوادم برای اینکه به شوهرم نشون بدن به فکرمم الکی کادو خریدن شوهرم یبار یواشکی توخونه بهم کادو نداده همش جلوچشم خانوادم که بگه من آدم خوبیم هیچ کسی منو بخاطر خودم نخواست همیشه خانوادم گفتن خوب باش تحمل کن که شوهرت راضی باشه شوهرم گفت حق اخم وتخم نداری چون حوصلتو ندارم دیگه بریدم نمیخوام راه حل بدید فقط بگید چجوری خودمو بکشم که زودتر راحت بشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هستن ولی راهی برای برگشت ندارم آبروشون براشون مهمتر

اگه هستن پس مشکلی نیست آبروشون مهمه که هست زندگی خودت چی پس. 

من جای تو بودم جدا میشدم تنهایی زندگیمو می‌ساختم. 

آبرو و بی پولی و دوست داشتنم همش بهونس 

وقتی بخای انجام بدی میدی. 

برات دعا میکنم غصه نخور🖤🖤

_dillon_
اگه هستن پس مشکلی نیست آبروشون مهمه که هست زندگی خودت چی پس.  من جای تو بودم جدا میشدم تنهایی ...

آخه چجوری زندگیمو بسازم باید یه پس اندازی باشه خانوادم نمیزارن جدابشم حمایتی ندارم بعدش باید برم توخیابون بخوابم

فقط توی این سالا تحمل کردم آره دارم بچه ای که یادش دادن هر چیزی من بهش میگم میگه به توچه دوست دارم

بیخود کردن یادش دادن مگه تو مادرش نیستی یه دفعه دعواش کن یه حرکتی بزن یه دونه بزن تو دهنش آرووم ازون طرفم بهش به بها بده مهربون باش باهاش جوری که با تو احساس راحتی کنه بدونه تو مادرهشیی!

زندگیتو تباه نکن الکی  نزار بچتم مخالفه خودت بار بیارن!! تنها چیزی که برا آدم میمونه بچه آدمه !

هستن ولی راهی برای برگشت ندارم آبروشون براشون مهمتر

مامان بابای منم جداشدن با اینکه خیلییییییییی خانواده مامانم به ابرو و اینا اهمیت میدادن ولی تفاهم نداشتن جدا شدن حرف مردم مهمتره یا خودشون ؟

البته بگم که ماهم خیلی آسیب دیدیم سعی کنید تا بچتون ۱۸ اینا نشده جدا نشید