2777
2789
عنوان

ازمون عملی کنکور هنر

824 بازدید | 13 پست

بچها من نقاشیم خوبه ولی باید طرح حلوم باشه بکشم ولی از ذهن خودم نمیتونم چیزی بکشم  ، برای ازمون عملی هنر خودشون بهمون طرح میدن؟؟

مبیناااام 😀.      

من گرافیک دادم طراحی پوسترو لوگو بود نقاشی نخواستن

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

طراحی پوسترو چیه ، یعنی ازمون نداشت؟

آزمون تئوری اول دادیم بعد آزمون عملی

اگه شاخت گرافیک باشه که باید بدونی پوستر چیه

موضوع میدن میگن واسش پوسترو لوگو بزن

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️
آزمون تئوری اول دادیم بعد آزمون عملی اگه شاخت گرافیک باشه که باید بدونی پوستر چیه موضوع میدن میگن ...

نه من رشتم انسانیه میخوام کنکور هنر بدم ، امتحانش سخته؟

مبیناااام 😀.      
نه من رشتم انسانیه میخوام کنکور هنر بدم ، امتحانش سخته؟

باید پیش زمینه داشته باشی

من سال۸۵ ازمون دادم نمیدونم الان به چه صورته

یکم کتابای طراحیو لوگو پوستر نگاه کن با خودت عکس ببر حداقل بتونی ایده بگیری 

باید پیش زمینه داشته باشی من سال۸۵ ازمون دادم نمیدونم الان به چه صورته یکم کتابای طراحیو لوگو پوست ...

برای کنکور هنر از کجا میفهمن چه شاخه ای میخوای که ازمونشو میگیرن؟

🇯🇴الهی و ربی من لی غیرک🔆❤️

باید پیش زمینه داشته باشی من سال۸۵ ازمون دادم نمیدونم الان به چه صورته یکم کتابای طراحیو لوگو پوست ...

در مورد چه موضوعاتی میگن نقاشی بکش؟ یعنی میتونم با خودم طرح ببرم

مبیناااام 😀.      
برای کنکور هنر از کجا میفهمن چه شاخه ای میخوای که ازمونشو میگیرن؟

هنرو نمیدونم اما من کنکور که داشتم رشتم تو هنرستان گرافیک بود شاخه گرافیکم انتخاب کرده بودم ازمونمم مرتبط بود

در مورد چه موضوعاتی میگن نقاشی بکش؟ یعنی میتونم با خودم طرح ببرم

من باخودم یه سری طرحا بردم اما یواشکی نگاه کردم ببینم چیزی دارم که بکارم بیاد😂لابلای وسایلم قایم کردم چثن ازمون عملیه کاغذو تخته شاسیو وسایل نقاشی باید ببری

موضوعم نمیدونم بخدا به ما گفتن واسه هفتمین جشنواره نقاشی لوگو و پوستر بزنین

من باخودم یه سری طرحا بردم اما یواشکی نگاه کردم ببینم چیزی دارم که بکارم بیاد😂لابلای وسایلم قایم کر ...

اهان خیلی ممنون عزیزم ،  الان شاغلین ؟ ببخشید هی سوال میکنم

مبیناااام 😀.      
اهان خیلی ممنون عزیزم ،  الان شاغلین ؟ ببخشید هی سوال میکنم

نه عزیزم شوهرم دوس نداره برم سرکار مجرد بودم دوسال تو دفاتر گرافبک کار کردم