2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم خدا میتونه شرایط رو طوری تغییر بده که به فکرت هم نرسه پس نگو نمیشه یا این مشکل سر راهمونه. به چگونگی حل مشکلت فکر نکن

فقط با باور کامل دعا کن.

من الان برات آیت الکرسی میخونم و صلوات میفرستم

حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم
عزیزم خدا میتونه شرایط رو طوری تغییر بده که به فکرت هم نرسه پس نگو نمیشه یا این مشکل سر راهمونه. به ...

بله عزیزم درسته

منم امیدم فقط به خداست و بس

و دعاهای قشنگ شما

عاقبتتون بخیر

مرسی

دعا خالی فایده نداره

مشکلتون چیه چه میخواین جدا بشین؟

دو طرف علاقه دارین و ناراضی از طلاق؟ با هم صحبت کردین؟

جنسیت:مرد   تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسنگها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم
دعا خالی فایده نداره مشکلتون چیه چه میخواین جدا بشین؟ دو طرف علاقه دارین و ناراضی از طلاق؟ با هم ص ...

بله عزیزم حرف زدیم اما مسئله ما فراتر از حرف زدنه 

ببخشید نمیتونم موضوع رو باز کنم اما خواهش میکنم دعام کن منم دارم تلاشم رو میکنم

بله عزیزم حرف زدیم اما مسئله ما فراتر از حرف زدنه  ببخشید نمیتونم موضوع رو باز کنم اما خواهش م ...

اگه با هم زندگی میکنین و بخاطر حرف مردم یا زور و فشار از طرف بقیه میخواین طلاق بگیرین 

یه دعوای سوری راه بندازین مثلا بگو تا کل مهریه رو نگرفتم طاق نمیدونم یا شوهرت بگه تا مهریه نبخشی طلاق نمیدم و هر روز سر یه موضوع مثل جهیزیه و ... دعوا راه بندازین و هی طلاق رو عقب بندازین و همینجوری هی عقب بندازین یا بریت یه جایی که با بقیه کمتر ارتباط داشته باشین

بهرحال نمیدونم مشکلتون چیه ولی امیدوارم مشکلتون حل بشه 

خواستی یه کم مشکلتون رو بگو البته اگه فکر میکنی بشه کمکی کرد ولی در هر صورت امیدوارم خدا خودش کمک کنه و به زودی مشکلتون حل بشه

جنسیت:مرد   تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسنگها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم