2777
2789
عنوان

علائمم نشونه چیه؟ممکنه باردار باشم؟

1306 بازدید | 189 پست

سلام دوستان

من سه ماهه تو اقدامم،اینماه  چند روز بعد تخمک گذاریم کمر درد و زیر دلم ی جوری بود درد داشت،گاهی پهلو یا شکمم درد داره الان یه هفته مونده به پریودیم کمر دردم بیشتر شده و حس تهوع دارم یکمی(شایدم توهمه چون زوده)،زیر دلمو و شکمو پهلو بیشتر شده دردش،اما نمیخوام امیدوار شم،۸ روز به پریودی بی بی زدم منفی بود اما میگن زود بوده انگار...تخمدونام هن درد میگیره وقتی زیر دلم درد میگیره اما بیشتر کمر دردم هس لز بعد تخمک گذاریم(یعنی ۱۲ روز به پریودیم درد داره)،اینا نشونه چیه؟ممکنه باردار باشم؟میترسم امیدوار شم.میگم شاید عفونت یا شن ریزه اس تو کلیم

گلم صبر بکن تا موعد بعد یه بی بی بزن یا برو ازمایش 

❤واس برگشتن عرفانم میشه صلوات بفرستید...‌   عرفان عشقمه 🔴❤ آیدا هستم کاربری گرفتم لطفا ب اسم گیسو صدام نکنبد.   تیکر تولده.   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم صبر بکن تا موعد بعد یه بی بی بزن یا برو ازمایش 

همون صبر کردنه سخته ...منم ۱۰ روز مونده به پریودم کاش بشه این ماه وای😍😍😍

هوای یکدیگر را داشته باشید،دل نشکنید،قضاوت نکنید،هنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنید،به غم کسی نخندید،به راحتی از یکدیگر گذر نکنید،به سادگیِ آب خوردن بر دیگری تهمت ناروا نبندیدو حریم آبروی دیگری را بدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها ، دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم ...
اینم بگم که الان که یه هفته مونده به موعود پریودیم  از امروز ران پاهامم درد داره یکمی،ی جوریه د ...

عزیزم خودتو درگیر این چیزا نکن بیخیال باش موعدت ک گذشت اگه پریود نشدی بی بی بزن همین

عزیزم خودتو درگیر این چیزا نکن بیخیال باش موعدت ک گذشت اگه پریود نشدی بی بی بزن همین

تو بیخیال بودی؟

هوای یکدیگر را داشته باشید،دل نشکنید،قضاوت نکنید،هنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنید،به غم کسی نخندید،به راحتی از یکدیگر گذر نکنید،به سادگیِ آب خوردن بر دیگری تهمت ناروا نبندیدو حریم آبروی دیگری را بدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها ، دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم ...
ب من گفته بودن باردار نمیشی کلا😂😂

عه واقعا؟چرا؟