2777
2789
عنوان

علائمم نشونه چیه؟ممکنه باردار باشم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1306 بازدید | 189 پست
همون صبر کردنه سخته ...منم ۱۰ روز مونده به پریودم کاش بشه این ماه وای😍😍😍

خیلیییییی،اخه ماههایه پیش اصلا علائم نداشتم فقط پریود میشدم همون روز بدون  علائم،فقط ماه پیش ۵روز قبلش درد پریودی داشتم و اینماه ۱۲روز زودتر،نمیخوامم امیدوار شم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینم بگم که الان که یه هفته مونده به موعود پریودیم  از امروز ران پاهامم درد داره یکمی،ی جوریه د ...

دل درد و کمردرد اول بارداری هم مثه پریودی هست چند روز دیگه برو آزمایش که مطمئن بشی البته اگه مثه اون خانمه که رفتم توی تاپیکش گفتم برو سونو نمیگی انرژی منفی میدی😑

میشه واسه سلامتی تو دلیم ی صلوات بفرستین؟ 🙂⁦♥️⁩
خیلیییییی،اخه ماههایه پیش اصلا علائم نداشتم فقط پریود میشدم همون روز بدون  علائم،فقط ماه پیش ۵ر ...

منم مث تو ماه قبل پریودم جلو افتاد بعد پریود هم دردهای پریودی داشتم اگه باردار بودی بیا منو ریپلای کن بدونم منم ۱۰ روز مونده به موعدم ...ایشالا که باشی ...در هر صورت بهم بگو

هوای یکدیگر را داشته باشید،دل نشکنید،قضاوت نکنید،هنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنید،به غم کسی نخندید،به راحتی از یکدیگر گذر نکنید،به سادگیِ آب خوردن بر دیگری تهمت ناروا نبندیدو حریم آبروی دیگری را بدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها ، دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم ...
دل درد و کمردرد اول بارداری هم مثه پریودی هست چند روز دیگه برو آزمایش که مطمئن بشی البته اگه مثه اون ...

دیدمت اونجا ...میدونی آدم بعد اقدام همش تلقین مثبت میکنه حالا خیلی وقتا هم خلافش اتفاق میافته ها ولی آوم دوس داره راس باشه

هوای یکدیگر را داشته باشید،دل نشکنید،قضاوت نکنید،هنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنید،به غم کسی نخندید،به راحتی از یکدیگر گذر نکنید،به سادگیِ آب خوردن بر دیگری تهمت ناروا نبندیدو حریم آبروی دیگری را بدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها ، دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم ...
نمیدونم ی سری افتادم خونریزی رفتم دکتر گفت بچه داشتی سقط شده دیگم بچه نمیتونی بیاری رحمت توانایی نگه ...

الان خداروشکر بچه داری دیگه؟

[QUOTE=175466715]نمیدونم ی سری افتادم خونریزی رفتم دکتر گفت بچه داشتی سقط شده دیگم بچه نمیتونی بیاری ...

چ بگم والا 

ماهم سر همین جلوگیری نداشتیم ک ی دفعه باردار شدم

البته قبلش کلی غصه خوردم ولی بعد ی مدت ب خودم گفتم نمیشه ک نمیشه بیخیال

همون ماه باردار شدم 

دیدمت اونجا ...میدونی آدم بعد اقدام همش تلقین مثبت میکنه حالا خیلی وقتا هم خلافش اتفاق میافته ها ولی ...

دارم میگم برو سونو بده مطمئن بشی عقده ای بازی در میاره بیچاره اون بچه که این مادرش🤦 از همین الان معلومه قراره چه رفتاری باهاش داشته باشه

میشه واسه سلامتی تو دلیم ی صلوات بفرستین؟ 🙂⁦♥️⁩
چ بگم والا  ماهم سر همین جلوگیری نداشتیم ک ی دفعه باردار شدم البته قبلش کلی غصه خوردم ولی بعد ...

الهی😍😍

همین تو دلمه اولین بچم میشه عزیزم 

چن وقتته ؟خدا حفظش کنه برات