2777
2789

من خودم خیلی اتفاقی اسمش نی نی داشت منم کلا کودک درونم در 24 ساعت از روز بیداره بعد که عضو شدم دیدیم که نه بابا همش خیانت رابطه خواه شوهر مادر شوهر گریه و مخخخخخخصصصووووصااااااااا صلواته

زندگی زیباست=/کاربری قبلا مال یکی دیگع بوده از اینجا ب بعدشو در نظر بگیر خوشگلع🚶🏻‍♀️🕳

برای تولد پسرم دنبال منو غذا و دسر بودم با اینجا آشنا شدم

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هرچی میخواستم سرچ کنم معمولا یه لاین نی‌نی سایتم داشت چندباری خوندم دیدم تجربه و نظر آدمای واقعیه و جالب بود برام و خب از یجایی دلم میخواست منم بتونم اگه نظری یا اطلاعی دارم کمک کنم یا حرف بقیه رو تایید کنم و البته مشکلات خودم رو از نگاه بقیه ببینم پس عضو شدم😁👋

خیلی وقتا مردم در مورد سفر به گذشته فکر میکنن و نگران یه تغییر تصادفی تو زمان حال هستن                                اما هیچکس تو زمان حال فکر نمیکنه که بتونه آینده خودش رو به طور اساسی تغییر بده...!  
هرچی سرچ میکردم درباره هر موضوعی از ترشی و کیک گرفته تا مباحث فلسفی همش نی نی سایتو میاورد😂بدین طری ...

نی نی سایت خاک دلیران زیبای خوبان عشق غیب مادر شوهر 

زندگی زیباست=/کاربری قبلا مال یکی دیگع بوده از اینجا ب بعدشو در نظر بگیر خوشگلع🚶🏻‍♀️🕳