2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گاهی فقط عقب میرع البته کمی

اصلا نمیشه بچه ها رو با هم‌مقایسه کرد شاید از تپلی و وزنشه  در کل بچه می‌شناسم تا یه سالگی هیچ کاری نکرد یهو یه سالگی راه رفتن یاد گرفت

بانمک بودن با بی‌شعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بی‌ادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوت‌ها را درک نکردیم!
سی و چهار هفته و چهار روز

خدا خیرت بده خب خیلی زود براشون‌.

یکماهونیم کوچیکتر باید در نظر بگیریشون.انگار هنوز اینا ۸ماهونیمه هستن

در مدت ۳ سالی که عضو نی نی سایت بودم بیش از ده بار قطع دسترسی شدم. این بود آرمانهای ما؟😁
خب پس همه کاراشو با فاصله از بقیه انجام میده چون دوماه با تاخیر غلت زده بازم با دکترش مشورت کن

عزیزم بچه ها ۳۴هفته دنیا‌اومدن هیچیشون دیر نکرده هنوز

در مدت ۳ سالی که عضو نی نی سایت بودم بیش از ده بار قطع دسترسی شدم. این بود آرمانهای ما؟😁

اووووف فقط اینا که هی مقایسه مقایسه میکنن 

چی میگین شماها 

استارتر داره معیار گیری می‌کنه ببینه بچه مشکلی داره یا نه 

فقط یه کلمه یاد گرفتن هی تکرار میکنند 

دنبال شادی هستی؟؟؟ ،خودت تلاش کن 😋😋مسلط به زبان انگلیسی و مدرس آموزشگاه 😋کلاس خواستید میتونید تو واتساپ ازم بپرسید(مخصوصا برای کنکور ) 🤗🤗🤗هزینش مهم نیست با خودتون .🤗🤗درباره نحوه رانندگی هم این جا هر سوالی بپرسید پاسخ میدم 💝💝

نشستن وراه رفتن كه فعلا وقت هست ولي سينه خيز وچهار دست وپا بايد برن كه ببرشىون متخصص مغزواعصاب كه چك بشن شل وول نيستن ايا 🤔خيلي هم نترس عزيزم دكتراحمق به من ميگفت اگ بچه ات تا٨ماه نشينه پس مشكل داره😒😐

نيم ديگرمن درقلب زيباي توپنهان است عزيزترينم 😊🧸🎈❤️
نه سرش رو بلند می کنه و اطراف رو نگاه میکنه

الهی😂😂😂

نی نیمون حال نداره اذیتش نکن😂😂😂

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                
شوخی میکنی؟ بچه ۹ ماهه چطوری راه افناده؟؟

حالا 9 ماهه رو نمیدونم

ولی من بچم 11 ماهه راه رفت

ولی بچه فامیلمون خیلی تپلی بود تازه ده ماهگی تونست بشینه

دو بار بخاطر حرفای چرت سیاسی تعلیق شدم