2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آیه و ان یکاد بخون هر صبح

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪

برای هر دو مشکلت ذکر لاحول ولاقوه خوبه 

و همچنین ماشالله لاحول ولاقوه الی اخرش

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

وسواس فکریتونو درمان کنید

چطور؟

منم تاپیک زدم یکم قبل 

۳ ماهه رد دادم.

میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام

[QUOTE=400487864]چطور؟ منم تاپیک زدم یکم قبل  ۳ ماهه رد دادم.[/QUOTE

ببینید در چه مورد وسواس دارید شروع کنید به نوشتنش همه افکارتونو بعد اگر منطقی بود براش راه حل پیدا کنید نبود پاره اش کنید برگه رو هر زمان هر فکری که جز نشخوار بود به ذهنتون اومد یادداشت کنید بعد ی مدت می بینید چندان اهمیتی نداشتن فکر کردن زیاد بهشون

چطور؟منم تاپیک زدم یکم قبل ۳ ماهه رد دادم.

بجز همین ذکر لاحول 

روزانه صبح دست راست روی قلب بذارید و ۷۰ بار یا فتاح بگید 

و نکته مهم اینکه اهمیت ندید به این وسواس 

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

[QUOTE=400487864]چطور؟ منم تاپیک زدم یکم قبل ۳ ماهه رد دادم.[/QUOTEببینید در چه مورد وسواس دارید شر ...

من ترس از دست دادن دارم...

چطور اینو بنویسم؟

میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام

بجز همین ذکر لاحول روزانه صبح دست راست روی قلب بذارید و ۷۰ بار یا فتاح بگید و نکته مهم اینکه اهمیت ن ...

فدات بشم ، لطفاً تاپیک آخرم و تاپیک غریب تر از ما هست رو بخون .

الان امضات رو دیدم‌

من ترس از دست دادن دارم...چطور اینو بنویسم؟

باید بنویسید که مثلا اون از دست دادن اتفاق افتاده و شما گریه می کنید شیون می کنید و هر کاری که حس می کنید انجام می دید... اضطرابتون می ره بالا و در صورت تکرار نوشته هاتون به مرور کم می شه سخته خیلی هم سخته درکتون می کنم بعد از ی مدت بهتون ارامش می ده می تونید پیج دکتر ستاره جانی رو تو اینستاگرام سرچ کنید کلیپاشونو ببینید کمکتون می کنه... ان شاالله بهتر می شید راستی مواد غذایی که ویتامین ب ۱۲، ب۶ و ب ۱ دارند زیاد مصرف کنید و روزی ۲۰ دقیقه هم پشت به افتاب بشینید، فالوده سیب هم خوبه بخورید

باید بنویسید که مثلا اون از دست دادن اتفاق افتاده و شما گریه می کنید شیون می کنید و هر کاری که حس می ...

مرسی،گلم.

لطفا شما هم دعا کنید خدا به منو مادرم و داداشم کنارهم عمرطولانی با سلامتی بده ،بعدش حتی باهم قبض روح کنه و باهم ببر بهشت 🙏