2777
2789
عنوان

اسم نی نی

| مشاهده متن کامل بحث + 212 بازدید | 43 پست
من عروس 5سالم خخ

واه منم ۵سال عروسی کردم بچم ۶ماهشه ۴تا چجوری شده سالی یکی یعنی؟توروخدا بگو اعصابتو چجوری قوی کردی

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
من یکی دارم ولی اصلا حوصله ندارم الانم باید از جیش بگیرمش ولی اصلا نمیدونم چجوری

وای اره سخته منم سخت گیرم کلا  براش جایزه درنظربگیر یامثلا بگو دستشویی گشنشه تشنشه من از مشاور ها اینوشنیدم ولی خودم امتحانش نکردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فدات عزیزم  . دخترم4سالشه پسرام چون دوقلوهستن زیادشده وگرنه دوبار زایمان کردم الان بارداری سومم ...

منو داداشم هم دوقلوییم . مامانم بعد ما حواسشو جنع کرد و دیگه نیادرد ما الان ۳۶ سالمونه 

میرقصانم زندگی را به سازم
سوژین خیلی قشنگه معنیش میشه نور زندگی ...ساتین هم هست

اگرم پسر باشه نوژان هم میاد به اسماشون...فکر کنم اینو از کردها شنیدم

انقدری که چشمم به امضاهاتون افتاد صلوات فرستادم هاله ای نور دور صورتم حس میکنم🙂، باتشکر از عذاب وجدان که یدونشو هم رد نکرد🥲
ن عزیزم 4ساله دخترم پسرامم یک سالشون تازه ردکردن دوقلوبودن 

یه دوقلوی ۱ساله داری 🤦‍♀️خدا صبر عظیم بده خیلی پر حوصله ای من روانی شدم با یه دونه

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
واه منم ۵سال عروسی کردم بچم ۶ماهشه ۴تا چجوری شده سالی یکی یعنی؟توروخدا بگو اعصابتو چجوری قوی کردی

اهان نه من خودم خواستم زیادباشه شاغل هستم و مشکلم فقط نگهداریشونه فعلا ک کروناست و نمیریم نگرانیم برابعدکروناست

اهان نه من خودم خواستم زیادباشه شاغل هستم و مشکلم فقط نگهداریشونه فعلا ک کروناست و نمیریم نگرانیم بر ...

خدا برات نگهشون دارره تا کرونا بره خیلیه خدابزرگه

یه دوقلوی ۱ساله داری 🤦‍♀️خدا صبر عظیم بده خیلی پر حوصله ای من روانی شدم با یه دونه

16ماهشونه پسرام دخترم خیلی کمکمه   اره همسرمم میگه تازه اولشم بدوبدومیکنم بابچه ها  چن وقت دیگه خ سخت میشه