واه منم ۵سال عروسی کردم بچم ۶ماهشه ۴تا چجوری شده سالی یکی یعنی؟توروخدا بگو اعصابتو چجوری قوی کردی
در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش یه مردادیه جذاب
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ن عزیزم 4ساله دخترم پسرامم یک سالشون تازه ردکردن دوقلوبودن
یه دوقلوی ۱ساله داری 🤦♀️خدا صبر عظیم بده خیلی پر حوصله ای من روانی شدم با یه دونه
در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش یه مردادیه جذاب
اهان نه من خودم خواستم زیادباشه شاغل هستم و مشکلم فقط نگهداریشونه فعلا ک کروناست و نمیریم نگرانیم بر ...
خدا برات نگهشون دارره تا کرونا بره خیلیه خدابزرگه