2777
2789
عنوان

صورت صاف و بدون منافذ وشفاف و😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 17444 بازدید | 35 پست
اول ازهمه عزیزم استرس استرس روازخودت دورکن ک خیلی تاثیرروی پوست میذاره دوم ...درست کردن تغذیه سوم ...

من این روشورو امتحان میگردم اما صورتم یجوری میشد جوش میزدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من این روشورو امتحان میگردم اما صورتم یجوری میشد جوش میزدم

چه عجیب...من به هرکی پیشنهاددادم خیلی تعریف کرده...البته پوست باپوست فرق میکنه👍

ماسک سفیده تخم مرغ هم عالیه

لطفادرخواست دوستی ندین قبول نمیکنم ...👎                       ❤ازیه جایی به بعدقفلی میزنی به ازیه جایی به قبل❤                         ❤مواظبش باش خدا❤                                               #عشقِ دلی❤
چه عجیب...من به هرکی پیشنهاددادم خیلی تعریف کرده...البته پوست باپوست فرق میکنه👍 ماسک سفیده تخم ...

اونم انگار یجوری بود😂😂احتمال داره ک اوایل استفاده از روشور جوشا بزنه بیرون بعد  خوب شه؟

اونم انگار یجوری بود😂😂احتمال داره ک اوایل استفاده از روشور جوشا بزنه بیرون بعد  خوب شه؟

باروشوب باعث میشه منافذپوست بازبشه یعنی همون چرکهای ریزبیادبیرون...بعدش به قول شماجوش میزنه وخوب میشه

من هرازگاهی همبن کارومیکنم...پوستمم خوب شده خداروشکر

لطفادرخواست دوستی ندین قبول نمیکنم ...👎                       ❤ازیه جایی به بعدقفلی میزنی به ازیه جایی به قبل❤                         ❤مواظبش باش خدا❤                                               #عشقِ دلی❤
اول ازهمه عزیزم استرس استرس روازخودت دورکن ک خیلی تاثیرروی پوست میذاره دوم ...درست کردن تغذیه سوم ...

بخور پیاز چجوریه؟ی پیازو بزاریم تو اب تا حوش بیاد بعد بخور بدیم؟شما دیگه چ بخورایی میدین؟الوورا رو چجوری میزنین؟

باروشوب باعث میشه منافذپوست بازبشه یعنی همون چرکهای ریزبیادبیرون...بعدش به قول شماجوش میزنه وخوب میش ...

عع پس برا من هم چون اوایلش بود اینطور میشد اینم امتحان میکنم

بخور پیاز چجوریه؟ی پیازو بزاریم تو اب تا حوش بیاد بعد بخور بدیم؟شما دیگه چ بخورایی میدین؟الوورا رو چ ...

پیازرو رنده کنید آبشو به صورتتون بزنید فقط اطراف چشم نزنید ک چشمهانسوزه،سریع چشمهاروببندید وبخوربدین

آلوئه ورا روازعطاری تهیه کنید،به اندازه ی نیاز باچاقوبرش بزنیدبعد همون ژله روبه پوست صورتتون بمالید وزمانی ک خشک شد بشورید...به مروز جوش هارو خشک میکنه

بخورک زیاده

ولی خب هرچی هرچی روپوست امتحان نکنید،بعضی ماسکهابه بعضی ازصورتهامیسازه بعضی هانه...

موفق باشید💐

عع پس برا من هم چون اوایلش بود اینطور میشد اینم امتحان میکنم

انشاالله موفق بشید😉💐