2777
2789
عنوان

اولین ولنتاین باهم بودنمومه 😍🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 267 بازدید | 34 پست
عالیه مبارکتون باشه خوشبخت بشید ایشالله ولی شما برای اولین عید خرید نمیکنید؟ یعنی شما برای ایشون ، ...

نظرت روی کفش چطوره خوبه؟

سمت ما یا بهتره بگم خانواده های ما روی رسم خاصی که بهم سخت بگیرند پافشاری ندارند 

یعنی من بگم‌حتما اولین یلدا و عید اینا با رفت و آمد تشریفات خاص و سختگیرانه 

عیدی هست؛

در کل بگم مخصوصا خود ما(من و همسرم) به سمت خانواده هامون  سخت نمیگیریم  که تو تنگنا قرار بگیرن

برای خرید عید هم باهم میریم ؛ من براش هدیه میگیرم حالا یه لباس قبلش و بعد یه چیز فانتزی یا همون لباس

کاش شوهر منم خوشش از این رمانتیک بازیا میومد🤕 براش خاطرات عاشقانمونو بنویسم مسخرش میاد😐❤️

ایده ای ندارم عشقولم🥺 پارسال اولین ولنتاین من و شوهرم بود من که پول نداشتم کادو بگیرم اما شوهرم برام گوشی کادو گرفت ، پیامک اومد ک چنین گوشی با همچنین مدلی به نام شماره فلان(شماره خودم) زده شده ... ذوقیدم😍

پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولنتاین چون دونفرس مثل سالگرد عقد اینا  من کادو چیزی میگیرم که دونفره باشه مثلا نقاشی میدم چهر ...

من یه ست دیوار کوب خیلی خوشگل دادم واسم نقاشی کنن 

یه گل رز جاودان هم که یه لاو هم نوشته اونم میخوام بگیرم

با خرس آویز و شکلات و یه سری چیزای تزئینی و معنوی (چند تادلیل برای دوست داشتن)

یه مینی کیک کوچیک دونفره 

و هدیه هم کفش؟ خوبه؟

چون عقدیم نمیتونم سوپرایزش کنم 

کاش شوهر منم خوشش از این رمانتیک بازیا میومد🤕 براش خاطرات عاشقانمونو بنویسم مسخرش میاد😐❤️ ایده ای ...

عزیزمم

منم یه گوشی شیائومی نوت9پرو دوست دارم 

ولی چون داریم‌خونه میسازیم 

و فعلا هم داریم خونه میگیرم 

دوست ندارم بهش فشار بیاد

اصل هدیه هم اینه که طرف خوش بهت بده و به یاد موندنه 

عزیزم بهم گفت میخوای برات بگیرم گفتم فعلا نه

من یه ست دیوار کوب خیلی خوشگل دادم واسم نقاشی کنن  یه گل رز جاودان هم که یه لاو هم نوشته اونم ...

واووو عالیه دختر ترکوندی که🌹

دیگه کفش زیاده بنظرم بزار روز مرد اونو بخر ی دفع تموم نکن کادو هارو مناسبت زیاده 😁

روز ولنتاین بهتره البته نظر منه ها رمانتیک باشه مثلا عروسکی چیزی ولنتاین زیاد خرج نکنید چون روز مرد ...

اره فکر کنم 7 اسفند روز مرده 

پس همون چیزای فانتزی و کیک بگیرم 

کفش یا ست مردونه رو بذارم واسه روز مرد و عید

واووو عالیه دختر ترکوندی که🌹 دیگه کفش زیاده بنظرم بزار روز مرد اونو بخر ی دفع تموم نکن کادو هارو م ...

ان شاءلله اونم خوشش بیاد

اره میتونم جعبه رو پر از چیزای فانتزی کنم 

کفش و ست مردونه رو بذارم روز مرد و عید

شاید یه چیز کوچولو مثل یه کیف پول و جاسویچی گرفتم 

عزیزمم منم یه گوشی شیائومی نوت9پرو دوست دارم  ولی چون داریم‌خونه میسازیم  و فعلا هم دار ...

چ خانوم خوبی😉🌺💖عشقتون پایدار 🌺💖

من گوشیم ساده بود اونموقع(همچین میگم اونموقع انگار ده سال پیش بوده😂😂پارسال بود) باهم دوست بودیم ازم پرسیدم معصوم کادو پلاک زنجیر طلا میخوای یا گوشی ... منه خنگ گفتم گوشی😐 پلاک زنجیر بیشتر میصرفید🙁

امسال هم برای روز زن بهش گفتم دستت خالیه سال بعد کادو بگیر امسال نمی‌خوام ،،، چون نزدیک عروسیمونه و به شدت پول لازمه

پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم
اره فکر کنم 7 اسفند روز مرده  پس همون چیزای فانتزی و کیک بگیرم  کفش یا ست مردونه رو بذار ...

اره عزیزم چون کفش به وسایلی که خریدی نمیخوره 

بعد میخوای لباس ست کنی با کفش سخته اول لباس بخر بعد کفش 

ایشالله عشقتون پایدار باشه❤🌹

چ خانوم خوبی😉🌺💖عشقتون پایدار 🌺💖 من گوشیم ساده بود اونموقع(همچین میگم اونموقع انگار ده سال پیش ...

مرسی عزیزدلم ان شاءلله و همچنین 

فقط تنها چیزی که میدونم حتما میگیره یه خرس بزرگه یه بار بهم گفت 

تا حالا نپرسیدم خودمم نگفتم دوست دارم ببینم چی میگیره هر چی بگیره خوبه چون من عشق و اخلاق خوب بهترین هدیه اس واسم

واسه تولدم تو دوران آشنایی بهم ساعت یه دسته گل و دوتا گلدون 

تو‌جعبه ساعت هم یه چیزای ریز فانتزی گذاشته بود 

ماهم خونه گرفتن؛وسایل خونه و مراسم عروسی هست