2777
2789
عنوان

شوهرم

734 بازدید | 72 پست

شوهرم تعمیرکاره سردخونست...یه فروشگاه توی شهرستانمون هست که دوتا فروشنده زن داره.یکیشون یه نسبت فامیلی دور با شوهرم داره اون یکی هم خیلی بی ادبه،پاهای خیلی چاقی داره ،یه ساپورت میپوشه و یه مانتوی خیلی کوتاه....حالا قضیه اینه که چند ماه پیش یخچال فروشگاه خراب شد به شوهرم زنگ زدن گفتن بیا تعمیرش کن.تعمیرکردنش نزدیک یک ماه طول کشید.یه شب باشوهرم رفتم همون فروشگاه برای خرید..اون خانم بی ادبه فقط باشوهرم احوال پرسی کردو به من محل نذاشت. بعدشم همش جلوی شوهرم خم و راست میشد که شوهرم پاهاشو ببینه..متوجه شدم که شوهرمم بعضی وقتها نگاش میکنه..هستین بقیش رو بگم؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نحوه حرف زدنت درست نيستا 

شايد بهش كلي اخمو تخم كردي اونم سلام نكرده

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 

خلاصه خیلی ضایع بازی در میاورد خانمه. ..به شوهرمم که گفتم قسم خورد که چیزی بینشون نیست فقط چون یه ماه اونجا کار کرده خانمه اینجوری رفتار میکنه..اینم بگم یخچال فروشگاه رو توی خود فروشگاه درست. کرده..خلاصه بعداز اون جریان از شوهرم قول گرفتم که دیگه برای اون فروشگاه کار نکنه و از اونجا خرید هم نکنیم. .اونم قبول کرد..تا چند روز پیش...

😐😐😐😐😐😐😐بچکون

یه صلوات مهمونم کنید😔💝برام دعاکنید درحال جدایی هستم بخاطرخیانت.تهمت.حرف ناحق.دهن بینی.کتک زدن.....من کتک خورم ملس😭خدالعنتش کنه غرورم له شده زنانگی من له شده غرورم آسیب دیده وقتی ازم نمیدونی قضاوتم نکن ....🤙خدایی حوصله بحث ندارم ریپلای نکنید....بالا رو بخون ازدرد دلم بفهم....من بدنم همش زخمه همش....