2777
2789
عنوان

یخچال امرسان خوبه؟

707 بازدید | 9 پست

یخچال مامانم اینا خرابه،  میخوام روز مادر براش بگیرم امرسان مد نظرمه  کسایی ک دارن راضی هستین؟

قبلا اسنوا داشته ک خراب شده الان

پولم نهایتش ۹ تومنه اگه یخچال بهتری تو این قیمتا سراغ دارید مدلشو بگید لطفا. مرسی

مامان من قدیمش امرسان بود ولی چون کوچیک بود امرسان مدل دیگشو چندسال پیش خرید وخیلیم راضیه

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

من امرسان دارم راضیم تو ایرانیها از همه بهتره

من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صدا نداره ؟ شنیدم یخچالهای ایرانی سر و صدا زیاد داره موتورشون 

گفتم بین ایرانیها بهترینه وگرنه اصلا با سامسونگ قابل مقایسه نیست و صداش تز بقیه ایرانیها خیلی کمتره ولی حتما باید ارتفاعش درست تنظیم شه

من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده

بخر خیلی خوبه شکرخدا من دارم راضیم ...

خرابی مال همه ی وسایل برقی هست 

مامانم بهترین برند یخچال رو گرفت بعد یکی دوسال هراب شد اومدن سرویسش کردن .

دعای نی نی سایتی زود قبول میشه....خوندی ی دعایی برای شفای پدرم بکن .گرفتار سرطان هست.خدایا سلامتی پدرمو بهش ببخش ..الهی آمین 
بنظرتون یخچال امرسان بخرم یا اسنوا؟

من برا مامانم امرسان گرفتم روز مادر، تا الان ک راضیه، خداروشکر خیلی خوبه، قبلشم چند سال اسنوا داشت، اونم خوب بود، ولی الان اسنوا زن عموم داره زیاد راضی نیست