2777
2789
عنوان

همونیم ک گفتم طلا بفروشم

160 بازدید | 9 پست

طلامو بفروشم و ماشین پراید بخرم 

شوهرم ی پراید خیلی تمیز مدل پایین واسم پیداکرده ک عالیه وخیلی ارزون میخواد بفروشتش

خلاصه منم چون عاشق رانندگی وعشق ماشینم وشوهرمم همش سرکاره یاخونه هم باشه حوصله بیرون رفتن نداره گفتم بخرم زیرپام باشه

تااینکه امروز بهش گفتم من برم طلامو بفروشم ماشین بخرم هی اذیت نکنی ک فلان جا نرو چیه هی میری بیرون واینا

گفت ماشین برا خودته ولی هر روز بخوای بری بیرون الکی دور بزنی نه

منم بااین جملش مردد شدم ک بهتره اینکارو نکنم !!نظرتون چیه

چه زیباست انتظار آمدنت پسرم💋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیوانه ای...بخر خو

بالاخره بهتر از همش تو خونه بودنه

اونم زبونی یه چی میگه ولیوقتی ازت مطمین باشه گیر نمیده

بعدشم مگه ۲۴ ساعته میخای بیرون باشی که باحرفش مردد شدی

چند ماهی هست یه کار توخونه شروع کردم.برای پیشرفتم لطفا دعا کنید♥️♥♥️اگه دوس داری تو هم مثل من تو خونت شاغل بشی بهم درخاست بده❤از کجا میدونی؟ شاید این همون راهیه که همیشه از خدا میخاستی  و میگفتی خدایاا راهی جلوی پام بزار تا زندگیمو متحول کنم...(نتورکر.نماینده برند لدورا)
با اسنپ برو 

اسنپ چیه خواهر من میگم دوس دارم رانندگی کنم واس همین ماشین زیرپام خواستم 

تازه اسنپ بخوام چند روز درهفته برم باید ماهیانه پولی ک شوهرم بهم میده وبدم اسنپ

دیوانه ای...بخر خو بالاخره بهتر از همش تو خونه بودنه اونم زبونی یه چی میگه ولیوقتی ازت مطمین باشه ...

میدونی چیه اونم ماشین نداره یعنی ماشینش شریکی با داداششه 

داداشش ی ماشین دیگه داره ک‌توشرکته یعنی یسری روزا این ماشین شوهرمم ک شریکی باهم هستن ومیبره

ومیترسم شوهرم با ماشین خودم بره بیرون یا سرکار حقیقتش زورم میاد

بخر ولی توهم ک قرار نیست هر روز دور از جونت ول بچرخی ک نه ؟

نه دیگه اونقدر ک بیکار نیستم ولی خب شاید اوایل زیاد بچرخم چون جدیده ولی کم کم مث بقیه رانندها واسم عادی میشه و حوصله رانندگیم کمتر میشه

میدونی چیه اونم ماشین نداره یعنی ماشینش شریکی با داداششه  داداشش ی ماشین دیگه داره ک‌توشرکته ی ...

وا اگه زورت میاد که نخر

چون شک نکن همین میشه

ماشین زن ادم تو خونه باشه ول کنه .بعد ماشین شریکی با یکی دیگه رو هی بگیره و جا به جا بشه ؟ راحتترینش همین ماشین توعه که خونس دیگه.مگه اینکه چقدرررررر حرفت براش برو داشته باشه که هر چی بگی بی چون و چرا بگه چشم.اگه  از اون مرداست که احتمالش کمتره کاری با ماشینت داشته باشه

اگه از اون مردای فرمانبردار نیس و خودشم افتاده دنبال خرید ماشین برات پس بدون نقشه ها خیر داره واست😅😅😅

چند ماهی هست یه کار توخونه شروع کردم.برای پیشرفتم لطفا دعا کنید♥️♥♥️اگه دوس داری تو هم مثل من تو خونت شاغل بشی بهم درخاست بده❤از کجا میدونی؟ شاید این همون راهیه که همیشه از خدا میخاستی  و میگفتی خدایاا راهی جلوی پام بزار تا زندگیمو متحول کنم...(نتورکر.نماینده برند لدورا)
نه دیگه اونقدر ک بیکار نیستم ولی خب شاید اوایل زیاد بچرخم چون جدیده ولی کم کم مث بقیه رانندها واسم ع ...

اینقدر هزینه های بنزین و اصطحلاک ماشین و خرابی ماشین و بیمه و چمیدونم اینا زیااااااده که

کم کم خودت ماشینو میزاری پارکینگ با اتوبوس میری😂

مثل من. عشق ماشین هستم. اوایل ماشین شوهرم زیر پام بود اون با سرویس میره سرکار

خودمو کشتم. بیرون کاری نداشتما ولی بازم سوار میشدم میرفتم 

ولی هزینه های خرابی ماشین و بنزین درستم کرد

الان تو پارکینگه و من زیاد جایی نمیرم 😂

اگه دیگه نه لایک کردم نه ریپلای بدون کامنتت رو نخوندم 😉