الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خانوما براهمتون صلوات فرستادم ممنون که دعام کردین من باشوهرم یه ماهی بود دیگه ناراحتی نداشتیم خیلی خوب ببوودیم امروزم با یه انرژی خاصی بلند شدم همه خونرو تمیز کردم حتی انباری پارکین تا ساعت ۳اومدم ناهر بزارم نگو زنگ زده گوشبم دست پسرم بوده ورد تماس داده یا پسرم چطوری گوشیو مشغول کرده ساعت ۵اومد خونه گفت چرا زنگ زدم مشغول بودی منمگفتم والا داشتم آشپزی میکردم گوشی دست بچه بود چندباری پرسی منم هی همینو گفتم گفت ببینم سم دومت کحاست همونکه مال سهامه منم گفتم رو گوشی اونو بهونه کرد که دربیار نیخای چیکار گفتم خوب گیریم زنگ زدی مشغول بودم مکه هرکی مشعول باشه جرمه خوب گوشی واسه چیه پس یکی من یکی اون گوشیو پرت کرددم سمتش گفتم گوشی دیت من نبوده چرا باور نمیکنی ببا اینگوشی ببر میشکونی هرگوهی میخای بریزی توش بریز گوه تو این خطو گوشی
خدایا حال دلمو خودت خوب کن خدایا منو زندگیمو پسرامو زیر سایه رحمت خودت قرار بده