2777
2789

سلام بچه ها من ۲۷ دی پریود شدم و بعد ۷روز پاک شدم،از شب دهم ۶بار اقدام کردم ،امروز روز هجدهمه،من قسمت انتهای ستون فقراتم دو روزه درد میکنه،و دوروزه شبها حالت تهوع دارم،شکمم بعضی جاهاش تیرمیکشه،چون پریودم نامنظمه از تقویم بارداری استفاده کنم،روزای قبل بی بی چک زدم منفی شد،یعنی امکانش هست من باردار باشم،و کی بی بی چک بزنم که مطمئن شم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط زیر شکمم تیر میکشه و سوزش معده دارم  موندم کی برم ازمایش بی بی چک نخریدم که الکی استرس ندم ...

من دیروز ی معده درد شدید گرفتم،امروزم ی کوچولو ،شکمم ی تیرهایی میکشه سمت راست و چپم،ولی کمردردم بی سابقس

من دیروز ی معده درد شدید گرفتم،امروزم ی کوچولو ،شکمم ی تیرهایی میکشه سمت راست و چپم،ولی کمردردم بی س ...

منم دقیقا یه همچین علایمی دارم دکترم گفت روز یازده و سیزده و‌پانزده نزدیکی کن فقط 

فکر‌کنم‌ فعلا الکی علایم دارم 

به نظر من که 4 ساله منتظرم، اصلاااا بهش فکر نکن و به هیچ علائمی اعتماد نکن تا وقتش برسه ان شاءالله ...

انشالله زود زود مادر میشی،من یکساله ازدواج کردم ،خواهرم ده ساله ازدواج کرده باردار نشده،بخاطر اون میخوام زود بیارم که فردا پشیمون نشم

منم دقیقا یه همچین علایمی دارم دکترم گفت روز یازده و سیزده و‌پانزده نزدیکی کن فقط  فکر‌کنم‌ فع ...

کاش مامان شده باشیم،من مربی بچه هام همش ارزو میکنم یروز بچه خودمو داشته باشم

کاش مامان شده باشیم،من مربی بچه هام همش ارزو میکنم یروز بچه خودمو داشته باشم

ایشالا این ماه مامان میشی ولی بنظر من بیخیالش شو تا به هفته بعد موعد که انشاالله پریود نشدی بعد بی بی چک بزن یا برو ازمایشگاه

ایشالا این ماه مامان میشی ولی بنظر من بیخیالش شو تا به هفته بعد موعد که انشاالله پریود نشدی بعد بی ب ...

سعی میکنم بیخیال باشم ولی خب سخته،انشالله زود زود مامان بشی