2777
2789
عنوان

بچه ها کمکم کنید موندم سردوراهی چیکارکنم باخونواده شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 310 بازدید | 25 پست
دقیقاً، مال من که اُمله ولی زیرک و بلا واییییی، تازه ادعاش میشه تمیزه با قاشق دهنی میزنه تو‌ کاسه ما ...

دقیقا وقتی میرم خونه اش دستشویی نمیرم اینقد که کثیفه بعددیتسویی من عین گل بخدا بعدمیاد ازتمیزکاریم ایرادمیگیره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا وقتی میرم خونه اش دستشویی نمیرم اینقد که کثیفه بعددیتسویی من عین گل بخدا بعدمیاد ازتمیزکاریم ا ...

بخدا چندبار خودم و شوهرم بهش گفتیم سطل زباله بزار تو دستشویی لازم میشه هیچ انگار نه انگار البته خونش تمیزه

خدایا به تو توکل کردم😍⁦♥️⁩
بخدا چندبار خودم و شوهرم بهش گفتیم سطل زباله بزار تو دستشویی لازم میشه هیچ انگار نه انگار البته خونش ...

شوهرم ازحق نگذریم رابطه خوبی بامادرش نداره دیروزمن بهش چیزی نگفتم امامث اینکه مادرش خواسته بیاد پسرموببینه باز گفته خسته اس ومیخوادبخوابا ناراحت شداماامروزدوباره اومدش

شوهرم ازحق نگذریم رابطه خوبی بامادرش نداره دیروزمن بهش چیزی نگفتم امامث اینکه مادرش خواسته بیاد پسرم ...

باهاشون زندگی نکن بهشون محل نزار اگه شوهرت خوبه فقط شوهرتون انتخاب کن هرچی اونا بهت گفتن شیک و محترمانه جواب بده

خدایا به تو توکل کردم😍⁦♥️⁩

حالابچه هایه چیزجالب خودش توخونش راهمون نمیده میگه نیایدکسی رونمیخوادبره خونش براهمین هیچ کس هیچکسی که میگم به معنای واقعی راه نمیده خونش باکسی رفت وآمد نداره اگه ازکاراش بگم شمابعنوان دوست مجازی حالتونبدمیشه ازش چه برسه به پسرش

باهاشون زندگی نکن بهشون محل نزار اگه شوهرت خوبه فقط شوهرتون انتخاب کن هرچی اونا بهت گفتن شیک و محترم ...

نمیتونم خونمومیخورم حتی اکثراوقات فکرجدایی کلافه ام میکنه اخه نمیدونیدتوهمه کارامون دخالت دارن حتی بیرون میریم هی زنگ میزنن واقعابم برمیحوره آزادی ندارم چیزیم ندادن بمون حتی کادو عروسی دراین حد اما نمیدونم چیکارکنم

خدا صبرت بده فقط همین

gilda._.sweet@🍰🍪🍩🥐🍫 پیج اینستای خودمه عشقای نی نی سایتی.لطفا حمایتمون کنین و با شیرینی های خوشمزه مون کام خودتونو شیرین کنید😋🥰😊ارسال به تمام نقاط 💃 کشور درون شهری رایگان💥💖      
ممنون واسه همدردیت گلم نمیدونم چرااینقدصبورم نقطه ضعفم بچه هامن چون همش خودم بدشون زجرکشیدم

فداتشم💋تو ی ساختمون هستین عزیزم؟؟

gilda._.sweet@🍰🍪🍩🥐🍫 پیج اینستای خودمه عشقای نی نی سایتی.لطفا حمایتمون کنین و با شیرینی های خوشمزه مون کام خودتونو شیرین کنید😋🥰😊ارسال به تمام نقاط 💃 کشور درون شهری رایگان💥💖